Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Què és l'espectacular instal·lació que hi ha al pati de CaixaForum?

La singular peça es podrà veure al Pati Anglès tot l'estiu

Escrit per
Clara Tórtola Escámez
Publicitat

Si heu passat pel CaixaForum haureu vist un espectacle de colors i llum: el farbalà és un ‘volant de roba cosida per la part superior i deixada penjar per adornar una faldilla, una cortina, o un vestit’, però Farbalà també és el nom que rep la nova instal·lació efímera dissenyada per l’arquitecte i artista Xevi Bayona que estarà al pati de CaixaForum durant les Nits d’Estiu del 2022.

Instal·lació al CaixaForum
Foto: Rita Roig

La instal·lació es mourà amb el vent, canviarà i es desdibuixarà constantment de forma. D’aquesta manera serà capaç de captar la llum per projectar diferents tonalitats de color i modificar la percepció d’aquest espai. L’obra es podrà visitar cada dia a partir del 6 de juliol fins al 31 d’agost, de 10 h a 20 h.

Instal·lació al CaixaForum
Foto: Rita Roig

Realitzada en col·laboració amb el Festival d’Intervencions Efímeres A Cel Obert, Bayona proposa una peça en diàleg amb el Pati Anglès del CaixaForum, projectat per l’arquitecte Arata Isozaki, i que es convertirà en un element central de l’escenografia de diferents esdeveniments que es realitzaran en aquest espai.

NO T'HO PERDIS: La Pedrera obre el seu entresol al públic per primera vegada

Llegeix el número d'estiu de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat