Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Raphael
Foto: Instagram / @raphaelartista

Raphael torna a Barcelona el 2024 amb dos concerts al Liceu

L'artista porta a la ciutat el Victoria Tour, en què presenta el seu nou disc i repassa hits com 'Mi gran noche' i 'Yo soy aquel'

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Ja queda menys per celebrar l'entrada el 2024 i, malgrat que no sabem que ens portarà, el que si podem assegurar és que vindrà carregat de concerts. Raphael s'ha volgut afegir a la llista i ha anunciat que tornarà a Barcelona l'any vinent. L'artista arribarà a la ciutat amb dos concerts al Gran Teatre del Liceu amb la seva nova gira 'Victoria Tour'.

Raphael actuarà els dies 29 i 30 de setembre de 2024 per presentar en directe el seu últim disc 'Victoria', escrit i produït per Pablo López. A més de les cançons noves, el cantant interpretarà alguns dels clàssics del seu repertori com 'Mi gran noche', 'Yo soy aquel' i 'Como yo te amo', entre molts d'altres. 

Com aconseguir entrades?

Les entrades per als dos concerts de Barcelona ja estan a la venda a la pàgina web de The Project des de 40 euros fins als 150 euros de l'entrada VIP. 

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts de desembre

Llegeix el número de desembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat