Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Rosalia i Rauw Alejandro
Foto: Instagram / @rosalia.vt

Rauw Alejandro es ven la casa modernista que va regalar a Rosalía a Manresa

L'exparella de la de Sant Esteve Sesrovires va comprar l'immoble el 2022 com a regal de noces

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Hores més tard que Rosalia tornés a ser 'trending topic' a X després que l'actriu Hunter Schafer confirmés que va tenir una relació sentimental amb la cantant el passat 2019, la de Sant Esteve Sesrovires torna a ser la protagonista d'una notícia també amb una exparella seva. Rauw Alejandro, amb qui Rosalía va estar compromesa, ha posat a la venda el mas que li va comprar a la cantant com a regal de noces. Segons ha confirmat Regió7, el porto-riqueny va adquirir l'immoble el passat 2022 i, uns mesos després de trencar amb la catalana, ha decidit vendre'l per uns dos milions d'euros.

Casa Manresa Rosalia
Foto: Idealista

La casa es tracta d'una construcció modernista amb més de 100 anys d'història, concretament de l'any 1905, que va rebre el nom de masia Morera. La finca té més de 30 hectàrees de terreny i més de 2.600 metres quadrats habitables repartits en 10 habitacions, entre d'altres. L'immoble no està situat al centre de Manresa, sinó als afores de la ciutat, una ubicació que permet que la casa tingui unes vistes privilegiades a la muntanya de Montserrat. A més, la propietat està catalogada com a bé cultural d'interès local per l'Ajuntament de Manresa.

Casa Manresa Rosalia
Foto: Idealista

Abans que la masia Morera fos de la parella d'artistes, va ser propietat dels amos de la botiga de calçat Torra, molt coneguda a Manresa i que tenen connexions familiars amb la família Tous. Arran de la mort de la mare de la família Torra, Rosa Oriol, la cofundadora de Tous, va conservar-la i, quan també va morir, la família la va posar en venda fins que Rauw Alejandro la va comprar.

Casa Manresa Rosalia
Foto: Idealista

La ruptura de la parella va crear moltes preguntes als seus fans i, una de les que més preocupava als catalans era el futur de la casa de Manresa i si Rosalía la convertiria en la seva residència habitual. De moment, tot fa creure que la 'motomami' seguirà als Estats Units, però la podríem veure molt aviat per Barcelona per supervisar la construcció del seu nou estudi a l'Hospitalet que crearà amb la seva nova empresa immobiliària Tresmamis SL.

Una ruptura molt sonada

La ruptura de la parella va revolucionar les xarxes socials i va desencadenar teories de tota mena sobre les raons de la separació, unes teories que ara han tornat a sorgir arran de la confirmació de la relació amb Hunter Schafer. L'actriu i model ha confirmat a una entrevista a la revista GQ que va tenir una relació sentimental amb Rosalia durant cinc mesos l'any 2019, una confirmació que ha fet reviure les teories que asseguraven que la cançó 'Tuya' que l'artista va llençar fa uns mesos va dedicada a Schafer.

Des que es va anunciar la separació, Rosalía no s'ha pronunciat per confirmar o desmentir els rumors i tampoc va donar cap resposta a 'Hayami Hana' la cançó de gairebé set minuts que Rauw Alejandro va dedicar-li unes setmanes després que la notícia es fes pública.

NO T'HO PERDIS: Coses per fer a Barcelona a l'abril

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat