Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Rosalía (Motomami World Tour, Barcelona)
Jordi Borràs / ACNRosalía (Motomami World Tour, Barcelona)

Rosalía funda Tresmamis SL, l'empresa immobiliària que construirà el seu nou estudi de música a l'Hospitalet

L'espai tindrà l'objectiu de donar una oportunitat a diversos artistes sense haver de viatjar als Estats Units

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

De la creadora de Motomami ara arriba Tresmamis SL i, no, no és el nom d'un nou àlbum de música. La de Sant Esteve Sesrovires ha saltat del sector musical a l'immobiliari amb la creació de la seva nova empresa que forma part de Motomami SL, la societat amb la qual gestiona la seva carrera professional com a artista. Segons ha avançat ON Economia, el nou projecte de la cantant és gestionat per la seva mare, Pilar Tobella Aguilera, que també administra la societat de la seva filla. Tresmamis SL no només es dedicarà a la compra i venda d'immobles, sinó que també se centrarà en la "promoció, construcció, arrendament i comercialització en general de tota classe d'edificacions, terrenys, solars i finques rústiques i urbanes", segons el butlletí del Registre Mercantil.

Segons el portal d'informació sobre la cantant a X, al qual segueix la mateixa Rosalia, aquesta nova empresa serà la que construirà el futur estudi musical de la catalana al Districte Cultural de l'Hospitalet de Llobregat, una zona que funciona com a projecte estratègic que té la cultura com a principal motor de transformació i creixement social. Ja fa mesos que el programa Via Lliure de RAC1 va donar l'exclusiva del nou estudi al costat de Barcelona per a donar oportunitat a diversos artistes per a començar les seves carreres sense haver de marxar cap als Estats Units.

Rosalia
Foto: Instagram / @rosalia.vt

La notícia va revolucionar les xarxes socials i els comentaris no es van fer esperar i alguns ja imaginen com la ciutat s'omplirà d'artistes internacionals, "imagineu-vos a Travis (Scott), Kendrick (Lamar), Lana del Rey i gent així a l'estudi de Rosalia i creant música a Barcelona", plantejava una usuària. Alguns dels fans també han investigat als tuits més antics de Rosalia i han trobat el que buscaven. Abans de llençar el seu primer disc 'Los Ángeles', el 5 d'abril de 2025, Rosalia va deixar clara que la seva intenció si algun dia aconseguia triomfar era fundar un espai on els artistes poguessin crear i trobar-se.

La creació de Tresmamis SL arriba just dins el marc de la celebració del segon aniversari de 'Motomami', un àlbum que va revolucionar el sector musical i que va rebre diversos premis com el Grammy a millor àlbum alternatiu. L'artista va publicar diverses fotografies al seu perfil d'Instagram per celebrar la data i va agrair els fans per l'amor amb el qual van rebre el projecte, "Mai dono el vostre amor per fet, gràcies a ell vaig poder fer una gira per gran part del món (...) Motomami no és meu, és vostre des del dia que va sortir", va escriure Rosalia.

Barcelona, la ciutat escollida per molts artistes

Barcelona ha estat l'escenari escollit diversos cops pels artistes internacionals per gravar alguns videoclips tan icònics com el de 'Loca' de Shakira, on la colombiana es va banyar a una font i va patinar entre els seus fans barcelonins; i 'Slow' de Kylie Minogue, pel qual l'artista va escollir les piscines Picornell com a protagonistes. Les Picornell i el 'skyline' de la ciutat també seran els protagonistes del pròxim videoclip de Dua Lipa, que va fer una visita 'express' a Barcelona per la gravació. Això sí, tot i que va estar-hi pocs dies, va tenir temps per tastar la gastronomia de la ciutat al restaurant Gresca, que ja s'ha convertit en una parada obligatòria per l'artista quan trepitja Barcelona.

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts de 2024 a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat