Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
cotxe elèctric
Foto: Shutterstock

Rècord de recàrregues de vehícles elèctrics a Barcelona: més de 68.000 en sis mesos

La xifra enregistrada durant el primer semestre de 2023 representa un 40% més respecte a l'any passat

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Barcelona és una ciutat que fa molts anys que està compromesa amb el medi ambient. Actualment, la xarxa Barcelona + Sostenible reuneix més de 1.800 organitzacions que vetllen per la sostenibilitat ambiental, social i econòmica a la ciutat. Una de les seves missions és estendre la cultura de la sostenibilitat a la ciutadania i centres educatius, així com impulsar iniciatives per conscienciar la ciutat. Una d'aquestes és utilitzar el transport públic i els vehicles elèctrics, dues recomanacions que, segons les xifres s'estan complint. Després d'aconseguir un rècord històric de passatgers al metro, Barcelona aconsegueix una xifra històrica de recàrregues de vehicles elèctrics, amb més de 68.000.

Segons la xarxa pública de punts de recàrrega elèctrica de Barcelona, durant el primer semestre de 2023, s'han enregistrat 68.265 recàrregues, el que suposa un 40% més que al mateix període de l'any passat. Aquest rècord es deu a l'augment d'usuaris de vehicles elèctrics a Barcelona, dels quals s'aproxima que uns 17.992 fan servir aquests en el seu dia a dia.

A causa d'aquest augment, Endolla Barcelona preveu poder arribar a establir 1.000 punts de recàrrega repartits per tota la ciutat, uns 300 més dels que hi ha actualment. Concretament, l'empresa espera poder instal·lar 283 punts nous per garantir accessibilitat elèctrica a tots els usuaris. Barcelona es consolida com una de les ciutats on els vehicles elèctrics tenen més popularitat, sent la segona ciutat europea amb més punts de recàrrega per quilòmetre quadrat.

NO T'HO PERDIS: Escapades d'un dia des de Barcelona

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat