Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Renfe posa a la venda bitllets d'alta velocitat a partir de 7 euros
FOTO: ShutterstockRenfe posa a la venda bitllets d'alta velocitat a partir de 7 euros

Renfe posa a la venda bitllets d'alta velocitat a partir de 7 euros

Renfe llança la promoció en motiu del seu 80 aniversari

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

El sector del ferrocarril a Espanya està vivint un dels canvis més importants de l'últim segle. La Red Nacional de Ferrocarriles Españoles, coneguda popularment com a Renfe, celebra enguany els 80 anys i ho fa el mateix any que correrà per les seves vies per primer cop, un tren d'alta velocitat francès. La liberalització del sector pren forma i velocitat amb un AVE 'low cost' anomenat Ouigo i que ja ha arribat trepitjant l'accelerador amb promocions i els deures fets. Renfe, per la seva part, intenta atrapar-lo amb més descomptes i promocions de curta durada per fer atractiva la seva versió barata de l'AVE, el no tan experimentat Avlo. Amb motiu de les seves 8 dècades, la xarxa de ferrocarrils espanyola llança una nova promoció de bitllets des del dimecres 3 de març fins al dilluns 8 de març. Una setmana de preus únics (dels 7 fins als 19 euros) per als seus trens d'alta velocitat AVE, la seva versió econòmica Avlo i la resta de llarga distància. 

Si estàs pensant que la promoció et servirà per una escapada de Setmana Santa, em sap greu comunicar-te que la promoció és per a viatges entre el 10 de maig i l'11 de desembre en classe turista. El cas de l'AVE 'low cost' Avlo, divideix els que ofereix a partir de 15 euros per a viatges entre el 23 de juny al 31 d'agost, i els bitllets de 7 euros pera tots aquells viatges a partir de l'1 de setembre. Correu més que un tren a alta velocitat i busqueu la millor oferta en la web de Renfe.

NO T'HO PERDIS: Així és per dins el tren d'alta velocitat 'low cost' Ouigo

Llegeix el número de març de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat