Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Reobertura de les platges de Barcelona: com i quan?

L'ajuntament reobrirà les platges a partir de divendres per fer-hi esport

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

Les platges de Sitges i Vilanova obrien camí aquest cap de setmana passat obrin les seves platges al passeig. Res de prendre el sol i menys de banyar-se a l'aigua, però era un primer pas en la imminent "nova normalitat". La setmana passada el consistori anunciava més espais per als vianants i la reobertura de més de 70 parcs. Quan serà, doncs, el torn per la reobertura de platges a la ciutat?

Dimecres la tinent d'alcalde d'Ecologia, Janet Sanz va avançar que ja estaven treballant amb la reobertura i que podria ser en els "propers dies" que es confirmés. Doncs bé, han calgut menys de 24 hores perquè l'ajuntament fes algun pas al respecte i el regiro Eloi Badia ha anunciat que demà divendres s'obriran les platges per fer-hi esport individual en una franja establerta de sis a deu del matí. També ha explicat que s'habilitaran dos punts d'accés controlats per la Guàrdia Urbana i que en cap cas es permetrà practicar esport col·lectiu, passejar-hi o prendre el sol. La natació es podrà practicar sota la responsabilitat de cadascú, sense socorristes, com es fa a l'hivern. 

Passejar i practicar-hi esport

El primer tinent d'alcaldia, Jaume Collboni, que ahir anunciava com serien les terrasses de bars i terrasses a partir d'ara, també s'ha mostrat prudent quan se l'ha preguntat sobre l'accés a la platja en el programa Espejo Público. "Barcelona té una platja urbana i la tendència natural del barceloní és anar cap a la platja", referint-se a la possible aglomeració en cas d'obertura però afegia que "es veurà en les pròximes setmanes com les anem reobrint". 

En les últimes hores ja s'ha confirmat per part de l'ajuntament que es reobrirà le splatges a partir de divendres i en una franja horària de 6 a 10 del matí i només per practicar-hi esport de forma individual.

NO T'HO PERDIS: Estiu 2020: així anirem de vacances

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva

Últimes notícies

    Publicitat