Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Reobren els parcs infantils a Barcelona

A partir del 19 de juny es podrà accedir als parcs però complint amb les mesures de seguretat

Clara Martorell
Escrit per
Clara Martorell
Publicitat

Tenim una bona notícia pels més petits de casa: els parcs infantils reobren divendres! Després de 3 mesos amb l’accés prohibit a aquestes zones infantils per tal d’evitar contagis, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha anunciat que des de divendres 19 de juny s’hi podrà tornar.

Coincidint amb l’inici de la fase 3, la Generalitat, l’Ajuntament de Barcelona i l’Agència Pública de Salut han treballat conjuntament per prendre aquesta decisió ja que als decrets del Govern espanyol sobre la desescalada no es contemplaven els espais infantils a l'aire lliure.

Perquè els nens puguin jugar tranquils s’hauran de seguir de manera estricta les mesures sanitàries com l’ús obligatori de mascareta, evitar aglomeracions i el compliment de la distància de seguretat. Si respectem totes aquestes normes només necessitem dues coses més: ganes de jugar i de passar-ho bé! 

 

NO T'HO PERDIS: Tot el que es podrà fer en la nova normalitat

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa amb la nova Time In Pocket interactiva.


Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial

Últimes notícies

    Publicitat