Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Rosalía apareix a la portada d''Elle' USA i canta Shakira en un concurs

La revista comparteix el vídeo de la seva participació a Song Association on interpreta Ozuna i 'Milionària', entre altres

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Nova fita en la meteòrica carrera de Rosalía. Aquesta vegada, la cantant de Sant Esteve Sesrovires protagonitza la portada del número d'estiu de la revista 'Elle' dels Estats Units, que li dedica una entrevista llarga, en la qual parla sobre el poder curatiu de la música i on explica que el confinament la va enxampar a Miami i no va poder tornar a Espanya com tenia previst.

"Sempre és difícil estar lluny de la família, en un altre país, i més encara en un moment com aquest", diu entrevistada per Carina Chocano. "Però tot i la situació, tinc la sort de tenir grans amics aquí a Miami que em donen suport. Soc una persona que sempre participa en molts projectes i viatja per tot arreu. El que ha canviat per a mi és adonar-me que, d'un dia per l'altre, hi ha coses que poden deixar d'existir".

'Elle' ha aprofitat el llançament del número dedicat a Rosalía per publicar el vídeo de la seva participació en el concurs Song Association, gravat a principis de març. Rosalía canta cançons de Shakira, Ozuna i d'altres, a més d'algunes de seves com 'Milionària', la seva cançó en català, de la qual s'oblida de la lletra. En el concurs també han participat Lizzo, Billie Eilish, Camila Cabello i Ariana Grande. Endevina qui va al capdavant.

NO T'HO PERDIS: 10 noves maneres de fer o viure la música que hem après des de casa

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa amb la nova Time In Pocket interactiva. 


Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial


Més de Time In

    Últimes notícies

      Publicitat