Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Dua Lipa
Foto: Instagram / @dualipa

Dua Lipa torna a visitar un dels grans restaurants de cuina catalana de Barcelona

La cantant, que ha gravat el seu nou videoclip a la piscina municipal de Montjuïc, ha aprofitat per gaudir de la gastronomia barcelonina

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Que Barcelona és una de les ciutats preferides de Dua Lipa no és cap secret. La cantant ha dit en diverses ocasions que sempre que pot li agrada visitar-la i gaudir de la seva cultura, el seu bon temps i, sobretot, de la seva gastronomia. A principis de 2023, la britànica va penjar unes fotografies al seu compte d'Instagram mentre es cruspia els clàssics espagueti nero a la sèpia del restaurant Xemei. La seva ruta gastronòmica, però, no només es va quedar en el local dels bessos Colombo, sinó que també va trepitjar el Gresca, a l'Eixample Esquerra, un restaurant que ha tornat a visitar en aquesta ocasió.

Rafa Peña, xef i propietari de Gresca, ha confirmat a Time Out Barcelona que Dua Lipa i la seva parella, l'actor Callum Turner, van menjar al restaurant, però no ha volgut fer més declaracions. "La gent vol reservar, venir i menjar amb calma. Si expliques més coses, ja no venen", ha dit Peña rient. L'artista ha penjat una foto on ha etiquetat el restaurant, on es poden veure diverses tapes com uns seitons en vinagre i unes broquetes de bacallà esqueixat.

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de DUA LIPA (@dualipa)

La fotografia forma part del resum que ha penjat Dua Lipa al seu Instagram de la seva ràpida visita a la ciutat, unes imatges que han generat milers de reaccions a les xarxes, inclosa la de Rosalia. La catalana ha comentat "que maca" sota la publicació de Dua Lipa, una interacció que els fans han interpretat com una porta oberta a una possible col·laboració entre les dues artistes.

Què feia Dua Lipa a Barcelona?

La cantant ja és una turista habitual de la ciutat i, tot i que l'ha visitat diversos cops per motius professionals, també l'ha escollit com a destinació per gaudir del seu temps lliure. L'any passat, no només va passar uns dies a Barcelona, sinó que va fer un recorregut per alguns cellers de vins de Catalunya, una ruta que la britànica va compartir amb els seus 88 milions seguidors d'Instagram. Segons ha pogut saber La Vanguardia, aquest cop la visita 'express' a la ciutat ha estat per gravar el seu nou videoclip a la piscina municipal de Montjuïc, des d'on es poden veure unes de les millors vistes de la ciutat.

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de DUA LIPA (@dualipa)

El videoclip formarà part del seu nou àlbum 'Radical Optimism', del que ja hem pogut escoltar temes com 'Houdini' i 'Training Season', dues cançons de pop on l'artista canta sobre l'empoderament femení i la necessitat de posar límits. Al llarg d'aquesta última setmana, també hem pogut veure algunes de les imatges que formaran part del concepte del disc, que tindrà com a temàtica principal l'oceà, el bon temps i l'esperit vacacional.

NO T'HO PERDIS: Coses per fer a Barcelona aquesta setmana

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat