Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Rosalía Hospital Sant Joan de Déu
Foto: Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona

Rosalía visita la unitat de càncer infantil de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona (i tenim el vídeo!)

L'artista ha cantat una part de la seva cançó 'Di mi nombre' i s'ha fet fotografies amb diversos pacients hospitalitzats

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Fa uns dies es van fer virals unes fotografies que confirmaven els rumors que Rosalía tornava a estar pels carrers de Barcelona. L'artista va ser vista passejant al costat de la seva germana Pili per la ciutat, tot i que no se sap el motiu de la visita. Alguns dels seus fans van suposar que, a més de visitar la família, la de Sant Esteve Sesrovires havia vingut per supervisar la construcció del seu nou estudi de gravació a l'Hospitalet de Llobregat, un projecte que gestionarà la mateixa empresa immobiliària de Rosalía, Tresmamis SL. Ara, dies després que les fotografies es fessin públiques, ja podem saber una de les raons per les quals l'artista està a la ciutat.

Aquest dilluns 22 d'abril, l'artista va visitar la planta d'hospitalització del Pediatric Cancer Center Barcelona de l'Hospital Sant Joan de Déu, on va sorprendre alguns dels menors ingressats i va compartir una estona amb ells. Segons el que es veu al vídeo compartit pel mateix hospital, Rosalía va fer videotrucada amb els amics d'un dels pacients, va parlar amb les infermeres i personal mèdic de la planta i, fins i tot, va cantar un tros de la seva cançó 'Di mi nombre' amb una nena que també està ingressada a la unitat de càncer infantil i que la va acompanyar fent palmes. L'artista també es va fer fotografies amb els nens i nenes i va fins i tot va rebre una polsera que un d'ells li va regalar.

Les reaccions a la publicació al compte de X de l'Hospital no s'han fet esperar i diversos usuaris han agraït la visita de l'artista al centre amb comentaris curts i directes com "gran, com sempre", "un àngel" i "la nostra Lady Di", mentre d'altres s'han mostrat emocionats amb el gest de la de Sant Esteve Sesrovires com "m'han saltat les llàgrimes" i "això és meravellós, quin gran xut d'energia per a tots aquests guerrers". En el moment de redactar aquesta notícia, Rosalía encara no havia reaccionat al vídeo ni havia penjat res a les seves xarxes socials des de feia uns dies.

Un estudi a l'Hospitalet per a nous talents emergents

Fa ja uns mesos que es va fer públic que Rosalía havia comprat un espai a l'Hospitalet de Llobregat per crear un estudi de gravació que donés una oportunitat a nous talents emergents de Catalunya i altres punts de l'Estat sense la necessitat de viatjar fins a altres països com els Estats Units. Segons va publicar el portal d'informació sobre la cantant a X, que també segueix la mateixa Rosalía, la nova empresa immobiliària de la cantant serà la que construeixi l'estudi, que estarà ubicat al Districte Cultural de l'Hospitalet, una zona que funciona com a projecte estratègic que té la cultura com a principal motor de transformació i creixement social. 

Rosalia
Foto: Instagram / @rosalia.vt

NO T'HO PERDIS: Qui toca avui a Barcelona? Els millors concerts d'abril

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat