Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Paddle surf
Foto: ShutterstockPaddle surf

S'amplia l'horari per fer esport i passejar per les platges de Barcelona durant la fase 1

A la franja del matí, ara se li suma la de nit, de 20 a 23 hores

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

Fins ara, l'accés a les platges per a esportistes no professionals i per a gent que hi volia anar a passejar, estava limitat a l'horari de matí, de 6 a 10 hores. En el cas dels esportistes no federat, només poden anar a les platges barcelonines a córrer, caminar o bé a fer-hi esports aquàtics, i sempre de manera individual.

Amb l'entrada a la fase 1, l'Ajuntament de Barcelona ha modificat aquesta norma i, a partir de dilluns 25 de maig, l'horari per fer esport a les platges s'amplia també a la franja de nit, de 20 a 23 hores, franja que estava reservada per als esportistes federats. Segons el consistori, aquesta mesura s'ha pres per evitar les aglomeracions de persones a les platges, sobretot a les que estan més a prop del centre de la ciutat. 

En resum, els usos i horaris de les platges durant la fase 1 són aquests:

– De 6 a 10 hores i de 20 a 23 hores, franja esportiva i de passeig. Pràctica de l’esport individual, tant a la sorra com a l’aigua i passeig per a les persones entre 14 i 70 anys. Les zones esportives a l’aire lliure continuen tancades i el bany prohibit.

– De 10 a 12 hores i de 19 a 20 hores, franja de passeig per a les persones més grans de 70 anys.

– De 12 a 19 hores, franja de passeig dels infants acompanyats d’adults. Les zones de jocs infantils continuen tancats i no se’n permet l’ús.

A més d'aquest canvi horari, des d'avui, també aniran obrint progressivament les guinguetes de les platges, que podran mantenir un màxim de 30 taules per local, per això s’habilitaran tarimes i passarel·les perquè es puguin distribuir amb les mesures de distanciament establertes. 

NO T'HO PERDIS: Barcelona passa a la fase 1. Què podem fer?

Teniu un munt d'escapades per fer aquest estiu a la nova Time In Pocket interactiva


Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial


Últimes notícies

    Publicitat