Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Sant Pau celebra Sant Jordi amb una jornada de portes obertes

L’entrada al Recinte Modernista del proper 23 d’abril serà gratis amb un previ registre a través del web

Escrit per
Mar Baró
Publicitat

El recinte modernista de Sant Pau s'omplirà d’activitats culturals per la celebració de la Diada de Sant Jordi i oferirà una jornada d’entrada gratuïta el proper 23 d’abril, de 10 a 14 h.

Les persones que hi vulguin de gaudir d'aquesta jornada de portes obertes hauran de reservar prèviament l’entrada, per franges horàries, al web de Sant Pau. L’aforament serà limitat per garantir en tot moment les mesures de distanciament, higiene i seguretat vigents.

Mitjançant un plànol interactiu descarregable als dispositius mòbils, el Recinte Modernista convidarà tothom a descobrir les referències a la llegenda de Sant Jordi que hi ha amagades per diferents racons de l’antic Hospital.

Recinte Modernista de Sant Pau
Foto: Robert Ramos / Sant PauRecinte Modernista de Sant Pau

L’activitat cultural començarà a les 11 h del matí, al jardí, amb 'Un món de llibres' on l’alumnat de l’Escola Mas Casanovas proposarà llegir diferents textos i obres literàries relacionades amb la història de Sant Pau. També d’11 a 14 h tindran lloc diverses masterclasses de lied, en el marc del cicle Primavera LIFE que impulsa la Fundació Victoria de los Ángeles.

A més, durant tota la jornada es podrà visitar 'El jardí de les delícies', una instal·lació artística d’Anna Rierola ubicada al Pavelló de La Puríssima. Inspirada en l’obra homònima del Bosch, és una peça que reflexiona sobre l’origen, el desenvolupament i el final de la vida.

NO T'HO PERDIS: Els 21 millors llibres per regalar aquest Sant Jordi 2021

Llegeix el número d'abril de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat