Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Manel (Primavera Sound 2022)
Ana Paez SedanoManel (Primavera Sound 2022)

Segon concert de Guillem Gisbert, cantant de Manel, després d'exhaurir entrades a Barcelona en 4 hores

L'intèrpret ha anunciat una nova actuació a les escales de la catedral de Girona dins del Festival Estrenes

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Una notícia corre com la pólvora pel panorama musical català. Guillem Gisbert, el cantant de Manel –banda que s'ha pres una pausa que no una retirada– ha anunciat l'enlairament de la seva carrera en solitari. Ho ha fet dimarts a la tarda a través de l'anunci d'una actuació a la Sala Apolo el dia 3 de maig de 2024, concert que ha exhaurit totes les entrades en només quatre hores.

Després de l'èxit fulgurant de la primera actuació, la productora del cantant ha anunciat un segon concert, segons confirma l'ACN. El recital tindrà lloc l'endemà de la cita de l'Apolo, el 4 de maig, i serà a les escales de la catedral de Girona dins del Festival Estrenes, primera confirmació del cartell. Que sigui precisament aquest festival fa intuir que Guillem Gisbert prepara una estrena, possiblement un disc en solitari.

La productora del cantant no ha volgut donar més detalls ni de les actuacions ni del possible nou disc, segons informa RAC1. El que sí que està confirmat és que les entrades per al segon concert a Girona es ja estan a la venda. Afanyeu-vos perquè segurament també volaran.

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts del mes a Barcelona

Llegeix el número de setembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat