Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Set discoteques a Barcelona per celebrar que ja pots sortir a ballar a la nit

¡És l'hora de cremar sola a la pista de ball!

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín
Publicitat

Ha arribat el moment que tots estàvem esperant: ja podeu sortir a clavar-vos unes ballaruques al vostre antre favorit! Ja podeu trepitjar la pista de ball i bellugar el darrere una bona estona (fins les cinc del matí!). Sector masculí: penseu que el fet de ballar amb mascareta dissimularà la vostra cara de lluç, això potser juga a favor a l'hora de tornar a casa acompanyats. Punts en contra: el cubata es queda a la barra. O sigui que adeu a les hilarants escenes de ximples amb la copa a la mà, fent quilòmetres al 'dancefloor', resant al got de tub a veure si lliguen. Però això no impedeix que les discoteques us saluden, aliats de la nit. I ja podeu fitxar a:

1. Jamboree
Una de les discoteques més genuïnes i de qualitat de la ciutat reobre. En èpoques normals, la densitat de guiris i aborígens convertiria les seves sessions de balls en un lúbric col·lidir de cossos a ritme de la millor música negra. Després dels concerts, a partir de la mitjanit, podeu cremar sola de sabata fins a la cinc de la matinada amb la millor música negra que us pugueu imaginar. Baixar a la Plaça Reial a ballar. Això és molt fort. Consulteu tota la seva programació aquí.

2. Macarena
Aquesta selecta capsa de bombons en el més profund del Gòtic ha tornat a la vida. I és un plaer: a les dimensions reduïdes i íntimes d'aquest antic 'tablado' flamenc se li suma una sonorització excel·lent i una programació d'electrònica local i internacional avantguardista. La mitjana d'edat del públic és jove, i l'outfit' de la concurrència d'allò més pintoresc.

3. Sala Apolo
Ai, com els hem trobat a faltar. Torna el club per excel·lència de Barcelona, bé sigui exercint de nou les seves sessions més pop i fosforescents, de remescles d'èxits de l'era disco i els vuitantes, o recuperant les mítiques nits de Nitsa, un aparador amb el milloret de l'electrònica actual. Consulteu aquí tota la seva programació. I sobretot gaudiu del moment de posar-vos sota la bola de miralls amb una cervesa.  

4.Otto Zutz
El clàssic de la zona alta torna a oficiar sessions plenes de 'bling-bling', amb la gent més maca que et puguis imaginar, reservats i ampolles de xampany car. En aquesta antiga fàbrica tèxtil s'hi han clavat festes Aerosmith o les Spice Girls, i potser després d'una pandèmia mundial et deixaran entrar a tu. Els caps de setmana s'omple de sessions de trap i hip-hop de categoria.

Otto Zutz
Foto: Otto ZutzOtto Zutz

5. Plataforma
Ha tornat un dels teus antres favorits. Sí, en la seva franja completa: de 24 a 5 hores els dijous, fins les sis del matí divendres i dissabte. Un ritual d'engorilament bàsic en què hi trobaràs des dels pipiolis de 20 anys als arrossos passats de 40 i tants. La música segueix sent indie-rock norantes, amb alguna concessió al reggaeton. Sortir a quatre potes de Plataforma és una cosa que cal fer un cop a la vida per considerar-te un barceloní de veritat.

6. Moog
I com Walt Whitman celebrava la suor de les seves aixelles, nosaltres celebrem la suor de la nostra carn magra quan estem suant la cansalada a la pista de ball del Moog. Després de més d'un any de tancament, torna el gran temple per excel·lència de la música electrònica de Barcelona. Consulta la seva programació i compra l'entrada per celebrar que ets viu. 

Moog
Foto: Iván MorenoMoog

7. La Terrrazza
Molts comptaven el pas dels estius per les obertures de La Terrrazza, el ja clàssic club de ball electrònic a l'aire lliure al Poble Espanyol (va obrir el 1995). I ho poden tornar a fer: de divendres a diumenge, els noctàmbuls desatesos us podreu regalar un benèfic bany de 'clubbing', aire lliure i comunió amb el groove i el flow de la pista de ball. Aquí podeu consultar la seva programació.

NO T'HO PERDIS: Les millors cocteleries de Barcelona

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat