Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Nits de Reis
Foto: Companyia Parking Shakespeare

Shakespeare reapareix al parc de l'Estació del Nord (gratis!) aquest estiu

La companyia Parking Shakespeare ha programat actuacions cada dia entre l'11 i el 31 de juliol

Escrit per
Ainhoa Echeverría
Publicitat

Torna una de les cites imprescindibles del teatre estiuenc: les actuacions de la companyia Parking Shakespeare al parc de l'Estació del Nord. Aquest estiu, l'obra seleccionada per la companyia és una de les més icòniques del dramaturg anglès: 'Nit de Reis', una comèdia d'embolics amorosos que es representarà cada dia entre l'11 i el 31 de juliol, menys els dimecres, a les 19 h. L'espectacle serà gratuït i per a tots els públics. 

La companyia porta des de 2009 oferint de forma gratuïta les seves representacions a l'espiral sota els til·lers del parc amb el seu estil únic. Sense cap mena de requeriments escenogràfics o tècnics, el protagonisme absolut és dels textos i els actors. Aquest esdeveniment congrega a milers de persones any rere any i cada edició és dirigida per un director diferent. 

En aquesta ocasió, l'actriu, dramaturga i directora Marta Aran ha estat l'encarregada del muntatge de Nit de Reis. La directora, partint de la diversitat d'identitats i orientacions sexuals que es dibuixen dins d'aquesta comèdia, ha volgut actualitzar i aproximar la història de Shakespeare a la realitat d'avui en dia, transformant el personatge de Viola en un drag-king.  

Més enllà d'això, Aran ha comptat amb personatges racialitzats o de diversitat de gènere per completar el repartiment de l'obra, un segell dels muntatges de la companyia. A més, la directora també ha volgut trencar amb l'estandardització del llenguatge i, per això, ha disposat d'intèrprets balears o de la Franja de Ponent. 

NO T'HO PERDIS: Les obres de teatre del mes

Llegeix el número d'estiu de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat