Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Parking Shakespeare
Foto: Parking Shakespeare

Shakespeare reapareix al parc de l'Estació del Nord (amb entrada gratis!) aquest estiu

La companyia Parking Shakespeare ha programat actuacions del 7 al 30 de juliol, que són d'entrada gratuïta però amb donacions voluntàries

Eugènia Güell
Escrit per
Eugènia Güell
Publicitat

Torna una de les cites imprescindibles del teatre estiuenc: les actuacions de la companyia Parking Shakespeare al parc de l'Estació del Nord. Aquest estiu, l'obra seleccionada per la companyia és la tragèdia 'Ricard III', però reconvertida en una comèdia: en aquesta edició, en Ricard pateix assetjament al centre educatiu pel seu aspecte, i l'única persona que té cura d'ell és en Bufó, un jove emigrant sense llar (i un altre marginat pel sistema). Tot plegat portarà cap a un tràgic final shakespearià, que farà plantejar al públic els seus valors pel que fa a la bellesa normativa i la pressió social que se'n deriva.

L'obra, dirigida per Carla Torres, es representarà cada dia entre el 7 i el 30 de juliol, menys els dimarts i els dimecres, a les 19 h. L'entrada a l'espectacle, que dura 1 h 30 minuts, serà gratuïta i per a tots els públics. Tot i això, al final de l'espectacle es poden donar aportacions voluntàries.

La companyia porta des de 2009 oferint les seves representacions amb entrada gratuïta a l'espiral sota els til·lers del parc amb el seu estil únic. Sense cap mena de requeriments escenogràfics o tècnics, el protagonisme absolut és dels textos i els actors. Aquest esdeveniment congrega a milers de persones any rere any i cada edició és dirigida per un director diferent. 

NO T'HO PERDIS: Les obres de teatre del mes

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat