Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
El parc de l'Estació del Nord ple per veure 'Tot va bé si acaba bé', de Parking Shakespeare
Foto: Parking ShakespeareEl parc de l'Estació del Nord ple per veure 'Tot va bé si acaba bé', de Parking Shakespeare

Shakespeare reapareix al parc de l'Estació del Nord (gratis!) aquest estiu

La companyia Parking Shakespeare ha programat actuacions cada dia entre el 12 de juliol i el 8 d'agost

Escrit per
Miquel Blanes
Publicitat

L'estiu de 2020 ens vam quedar sense una de les cites imprescindibles del teatre estiuenc: les actuacions de la companyia Parking Shakespeare al parc de l'Estació del Nord. Enguany tornen amb dues obres icòniques del dramaturg anglès: 'Romeu i Julieta' i 'Un somni d'una nit d'estiu', que es representaran cada dia entre el 12 de juliol i el 8 d'agost de forma alterna, els dies parells la primera i els senars la segona. L'entrada de les obres és gratis, però cal reservar des del web de la companyia.

La companyia porta des de 2009 oferint de forma gratuïta les seves representacions a l'espiral sota els til·lers del parc amb el seu estil únic. Sense cap mena de requeriments escenogràfics o tècnics, el protagonisme absolut és dels textos i els actors. Durant aquesta aventura han reunit prop de 46.000 espectadors, 9.000 només a l'edició passada (2019).

De les representacions d'aquesta temporada, l'obra de 'Romeu i Julieta' ha estat adaptada i dirigida per Helena Tornero, mentre que 'Un somni d'una nit d'estiu' ha estat versionada i dirigida per Sílvia Navarro.

NO T'HO PERDIS: Les obres de teatre del mes a Barcelona 

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat