Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Si et dius Laia, Eulàlia, Lali... entres gratis als museus!

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

Laies, Eulàlies, Lalis, Olayes, Eulàries i altres derivats del nom de la copatrona de la ciutat, esteu d'enhorabona pel sol fet de portar aquest nom en el vostre DNI. El Museu de la Música i el Museu Nacional d'Art de Catalunya us obren les portes gratuïtament durant uns dies d'aquesta setmana. Apunteu bé i no hi aneu soles que el regal inclou un acompanyant que també podrà entrar gratis. Abans no us poseu a buscar a totes les Laies que tingueu a la família, a la colla d'amics o al replà de l'escala, tingueu en compte la següent informació:

MUSEU DE LA MÚSICA

L'accés gratuït de les Eulàlies i un acompanyant va començar el divendres 7 de febrer i durarà fins aquest dimecres 12. L'horari d'aquest espai dedicat a la música és de 10 a 18 h els dimarts, els dimecres i els divendres. Ah i no t'oblidis a casa algun document que demostri que els teus pares van posar-te el nom de Laia o derivats.

MUSEU NACIONAL D'ART DE CATALUNYA

El MNAC comença una mica més tard, el dimarts 11, i acaba l'oferta el pròxim diumenge 16 de febrer. Pel que fa a condicions són les mateixes que el Museu de la Música, també pots acompanyar-te d'algú i sempre ho has de fer amb un document identificatiu a la mà.

Què passa amb la resta d'humans que no hem tingut la fortuna de batejar-nos amb el nom de la copatrona? No patiu, el dimecres 12 de feberer, dia de Santa Eulàlia, molts museus de la ciutat ho celebren amb portes obertes de 10 a 18 h.

NO T'HO PERDIS: Els actes de les Festes de Santa Eulàlia 2020

Últimes notícies

    Publicitat