Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Si et dius Mercè, entres gratis al MNAC (també els acompanyants)

El museu celebra la patrona amb les Mercè de la ciutat i els ofereix dues entrades gratuïtes del 18 al 23 de setembre

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Els museus comencen a escalfar motors per a la festa major i el MNAC, a més de la jornada de portes obertes del 24 se setembre, convida les Mercè (Merches, Mercedes, etc) a visitar el museu del 18 al 23 de setembre (tenen una entrada gratuïta i una segona per a acompanyant). 

No cal sol·licitar entrada prèvia, però s'haurà d'ensenyar un document identificatiu per accedir al museu. A banda de visitar les diferents col·leccions permanents, han prorrogat (i recomanem) les mostres temporals d'Oriol Vilapuig, un viatge a les Valls d'Àneu a través de la fotografia i el dibuix dialogant amb el romànic, i la dedicada a Aurèlia Muñoz, figura clau en la renovació de l'art tèxtil a la segona meitat del segle XX present a les sales de modern. També hi ha la proposta d'Èlia Llach, 'Croquis inconcret', que neix de la col·laboració amb el Gabinet de Dibuixos i Gravats del museu i reinterpreta els esbossos de Marià Fortuny.

La invitació del MNAC no deixa de ser una ocasió per reivindicar els museus com a espais segurs a les portes d'una tardor incerta, amb l'horitzó del 14 de novembre com a data per celebrar l'ajornada Nit dels Museus

NO T'HO PERDIS: Així seran les festes de la Mercè

Últimes notícies

    Publicitat