Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Si t'agrada menjar bé, no deixis passar el Red Friday!

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

La quantitat de descomptes d'aquests dies us ha obert la gana? Tenim la solució. Divendres 23, coincidint amb el Black Friday, tindreu 9 euros de descompte per comprar la Time Out Box Vermella. Poseu un punt de color als vostres (auto)regals i gaudiu de 10 d'àpats per a dues persones a qualsevol dels 10 millors nous restaurants de Barcelona amb un espectacular 50% de descompte a la carta (begudes no incloses).

Aprofiteu el Red Friday i aconseguiu la vostra Time Out Box vermella abans que s’exhaureixi l’edició limitada de només 1.000 unitats. Només teniu el divendres 23 de novembre per beneficiar-vos dels descomptes per un dels millors regals del Nadal (i de Reis, i d'aniversari...).

Per gaudir del descompte només haureu de reservar en algun moment de divendres introduint el codi de descompte BLACKFRIDAYTO.

L'opció de les Time Out Restaurant box de les 10 millors NOUS restaurants ofereix experiències gastronòmiques a restaurants amb conceptes trencadors i innovadors. Entre els seleccionats trobareu el Tarantín, joves cuiners veneçolans que revisiten la cuina caribenya i Hawker 45, una agosarada proposta local que fusiona cuiners de carrer del sud -est asiàtic i l'Amèrica llatina amb esperit d'alta cuina, entre altres novetats pels 'foodies' més atrevits.

No deixeu passar aquesta oportunitat de gaudir dels millors nous restaurants encara més rebaixats.

NO T'HO PERDIS: Descobriu 10 motius per comprar la Time Out Vermella!

Últimes notícies

    Publicitat