Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Sips, la tercera millor cocteleria de món, oferirà un menú degustació de còctels

Els 'bartenders' Marc Álvarez i Simone Caporale han comprat Boadas, la cocteleria més emblemàtica de Barcelona

Escrit per
Mireia Servitje
Publicitat

Després de rebre el premi a la tercera millor cocteleria del món, atorgat per The World's 50 Best Bars, en Marc Álvarez i en Simone Caporale tenen molts projectes: el primer, que dins la cocteleria Sips obriran Essència, un petit espai que els convertirà en el primer bar de Barcelona amb menú degustació de còctels. "Es diu així perquè busca l'essència de la nostra pròpia creativitat, i serà un viatge reflexiu i introspectiu", vaticina Álvarez. El menú de degustació de còctels serà exclusivament de líquids, i estarà disponible ben aviat. 

Sips
Foto: SipsSips

També tenen un segon projecte d'envergadura: s'han fet càrrec de la direcció de l'emblemàtica Boadas, el gran clàssic de la cocteleria de Barcelona. La primera cocteleria que va obrir a Barcelona i la segona a Espanya, al carrer Tallers, ara és seva. Álvarez afirma que van decidir adquirir Boadas "per pura malenconia professional i per protegir-ne el projecte i el record, ja que a més forma part de la meva història personal, després de molts anys d’haver-ne estat client". La clientela habitual de Boadas poden estar tranquils: prometen que no canviaran ni la decoració ni l'estil del clàssic.

Sips es defineix com una 'drinkery house' i volen evitar el clixé de cocteleria. "No busquem ni un concepte de festa ni un concepte d'etiqueta, sinó un concepte de beure 'prêt-à-porter', amb un preu i un confort assequibles"

És inevitable preguntar si el títol de tercera millor cocteleria del món canvia algunes coses: afirmen haver guanyat molta repercussió en el sector i també en el consumidor final. "Després de tan sols un any oberts a Muntaner, 108, des que vam guanyar el guardó hem duplicat la clientela", revela Álvarez. 

Sips
Foto: Sips

NO T'HO PERDIS: Les millors cocteleries de Barcelona 

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat