Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Crocs Bob Esponja
Foto: Instagram / @crocs

"Soc lleig i n'estic orgullós": els Crocs de Bob Esponja ja són a la venda!

La col·lecció inclou diversos models inspirats en alguns dels personatges de la famosa sèrie de dibuixos animats

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Si parlem de marques de sabates que no deixen indiferent ningú, els Crocs són de menció obligatòria. La firma és estimada i odiada a parts iguals: per a alguns són les sabates més lletges del mercat i per altres són la perfecta combinació entre la comoditat i la moda. Sigui com sigui, els de Crocs sempre susciten debat, i si fa uns mesos van llençar les virals Crocs de Shrek, ara arriben els Crocs de Bob Esponja. Si us agrada cridar l'atenció amb la vostra roba, aquesta col·lecció és per vosaltres: des de crocs grocs amb els bracets de Bob Esponja fins a d'altres de color rosa de Patrici Estrella, tots els models fan referència a un personatge de la sèrie.

Crocs Bob Esponja
Foto: Instagram / @crocs

 

Sota el lema "Soc lleig i n'estic orgullós", la firma ha llençat diversos models de Crocs que capturen l'essència del famós Fons de Bikini, la ciutat on viuen tots els personatges de la sèrie d'animació. Totes les sabates de la col·laboració són unisex i es venen per 79,90 euros. A més del calçat, la marca també ha posat a la venda diferents 'Jibbitz', una mena de pins dels personatges de la sèrie per 4,99 euros que s'enganxen a tota mena de crocs, siguin de la nova col·lecció o d'altres passades.A més de les de Bob Esponja i Patrici Estrella, la col·lecció inclou altres models com els Crocs inspirats en el personatge de Plàncton, de color blau i amb alguns dibuixos característics de la sèrie a la sola. 

La col·lecció ja està disponible arreu del món a la seva pàgina web i alguns establiments de minoristas, així com a les seves botigues oficials. A Barcelona n'hi podeu trobar dos: al centre comercial Westfield La Maquinista, al número 2 del carrer de Potosí; i al número 306 del carrer de Consell de Cent. Si us allunyeu una mica de la ciutat, podreu trobar un tercer establiment al Viladecans The Style Outlets, on hi ha una botiga 'outlet' de la marca amb sabates d'altres temporades a preus rebaixats.

Crocs Bob Esponja
Foto: Instagram / @crocs

El passat dimarts 21 de maig, la marca va anunciar la col·laboració amb la famosa sèrie a través d'una foto d'Instagram que va revolucionar les xarxes socials i que ja acumula més de 44.000 m'agrada .Les reaccions no es van fer esperar i celebritats com Brittany Broski i Daryl Sabara no van dubtar a mostrar la seva emoció amb comentaris com "estic tan preparat" i "que és això!". "No és per ser dramàtic, però ploraré tant quan posi això als meus peus", "odio els Crocs, però necessito tots aquests" i "això és tot el que necessitava", són alguns dels comentaris que han deixat altres usuaris, també emocionats pels nous models.

Una presentació de luxe

La presentació de la nova col·lecció no només es va fer a través de xarxes socials, sinó que va traspassar la pantalla per arribar a The Sphere a Las Vegas, l'estructura esfèrica més gran del món de 112 metres d'alçada. L'edifici es va inaugurar el setembre de 2023 amb un concert d'U2 i des de llavors s'ha convertit en un dels edificis més populars de Las Vegas. La construcció està recoberta d'una pantalla led de 54.000 m², la més gran del món, que permet projectar tota mena de vídeos des de fora de l'edifici, una pantalla on es va projectar el vídeo promocional dels Crocs de Bob Esponja.

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de Crocs Shoes (@crocs)

NO T'HO PERDIS: Les millors sabateries de Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat