Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
'Barcelona als balcons'
FOTO: Time Out Barcelona'Barcelona als balcons'

S'organitza un macroconcert simultàni a tots els balcons de la ciutat

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

S'ha batejat com a 'Barcelona als balcons' i vol ser el concert simultani que més persones de la ciutat reuneixi. Com? Des dels balcons de cada casa i animant a totes als veïns a fer-ho. Darrere d'aquesta iniciativa s'hi troben cinc balcons de la ciutat experts en "alegrar amb sessions musicals i altres espectacles de balco-cabaret" la seva comunitat de veïns.

Ells són Radio Eixample, Covid Farra, Gràcia als balcons, Eixample_Rocafort i Hidrogel Sessions. Tots ells han nascut durant l'estat d'alarma per acabar amb l'avorriment de la reclusió i enviar dosis de bon humor i festa des dels balcons i terrasses. Després de més de 40 dies de confinament ja sumen milers de seguidors a les seves xarxes i, el que és més sorprenent, cap denúncia de veïns. Serà que s'han fet estimar?

'Barcelona als balcons'
'Barcelona als balcons'FOTO: Time Out Barcelona

L'encanteri dels balcons

Van aparèixer arreu del país i l'efecte de sortir al balcó amb un megàfon, equip de música o un teclat es va multiplicar per molts barris. Ara, els cinc més populars de la ciutat, han decidit unir-se sota una mateixa acció i implicar-hi tota la ciutat perquè "l'encanteri dels balcons", tal com expliquen els impulsors, arribi a tots els racons de la ciutat.

L'acció-concert es farà el dissabte 2 de maig a les 20.05, just després dels aplaudiments als sanitaris i al so del clàssic de la rumba, 'Gitana hechicera'. Qui millor que el gran Peret per aixecar els ànims i "celebrar" que "Barcelona es poderosa". Animen que la gent surti als balcons amb equips de música o altaveus i posin, de forma simultània, aquesta cançó i comparteixin el moment a les xarxes amb l'etiqueta #BarcelonaAlsBalcons. Els organitzadors de l'acció s'encarregaran de recopilar tot aquest material per fer-ne un vídeo conjunt que publicaran a través dels seus canals d'Instagram. 

Els cinc balcons que impulsen l'acció també volen que serveixi com a "homenatge a tots aquells professionals que, com els sanitaris i molts altres, els toca treballar en la primera línia d'aquesta crisi sanitària i que, molts cops, no poden assistir als nostres concerts improvisats als balcons".

NO T'HO PERDIS: Així és com uns veïns de Barcelona celebren la diada des dels balcons!

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva

Últimes notícies

    Publicitat