Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
El Sant Jordi d'un pati de veïns de Barcelona
FOTO: Time Out BarcelonaEl Sant Jordi d'un pati de veïns de Barcelona

Així és com uns veïns de Barcelona celebren la diada des dels balcons!

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

Primer va ser l'anunci que aquest any Sant Jordi no seria sinònim de parades de llibres, riuades de gent al carrer i demostracions d'amor en forma de roses. Posteriorment es va confirmar que s'ajornava al 23 de juliol, i que la celebració es faria en plena canícula barcelonina. Però de veritat algú es pensava que el dia de Sant Jordi, el 23 d'abril, el dia que els catalans ens despertem més lectors i més enamorats de l'any ens resignaríem a què fos un dia qualsevol?

Doncs no, perquè entre les quatre parets de casa ens podem seguir recomanant llibres, fent el propi pa de Sant Jordi, regalant-nos roses fetes a mà o sortir al balcó com han fet aquests veïns de l'Illa Jardins Montserrat Figueras de l'Eixample. Queda clar que l'amor d'una diada no es pot ajornar!

El Sant Jordi d'un pati de veïns de Barcelona
El Sant Jordi d'un pati de veïns de BarcelonaFOTO: Time Out Barcelona

"Els quedaven els balcons!"


La llavor d'aquesta comunitat animada es troba en un dels pisos d'aquesta comunitat. Són companys de pis, artísticament es fan dir Hidrogel Sessions i, des dels inicis de l'estat d'excepcionalitat, surten al balcó per animar els seus veïns. Cada diumenge a les 13.30 emeten els seus 'Corovermuts' pel canal d'Instagram de Time Out BarcelonaÉs sota la batuta d'aquests "dos xalats", com ells es defineixen, i la motivació de tota la comunitat que, dissabte passat, van decidir recrear i celebrar el seu particular Sant Jordi 'fake'.

És en aquest moment que Time Out Barcelona els proposa gravar-ho tot i que, de pas, serveixi com a postal de felicitació per un dia que s'ha vist afectat per la crisi sanitària. Dit i fet, amb l'ajuda del drone d'un veí, les ganes de passar-ho bé de tota la comunitat i la complicitat del grup Hidrogel, hem aconseguit un vídeo del qual n'estem molt orgullosos. Des d'aquí aprofitem altre cop per agrair als veïns i les veïnes dels Jardins Montserrat Figueras la seva originalitat i generositat per animar-se a celebrar Sant Jordi des dels balcons. Ells són l'esperit d'una diada que, malgrat tot, sempre troba la forma d'expressar-se i contagiar-se.

NO T'HO PERDIS: propostes per gaudir de Sant Jordi des de casa.

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa amb la nova Time In Pocket interactiva.

Últimes notícies

    Publicitat