Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
‘A Mighty Marvel Team-Up. Spider-Man: Animals, reuniu-vos!’
Panini Comics‘A Mighty Marvel Team-Up. Spider-Man: Animals, reuniu-vos!’

Spider-Man parla català (el primer superheroi de Marvel que ho fa)

L'editorial Panini Comics edita un volum en què l'Home Aranya desfà una "anomalia" lingüística

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

A diferència dels mítics personatges del manga, els grans superherois nascuts als EUA no han fet mai la provatura de parlar en català. Els nens que s'inicien als còmics normalitzen que les tropes de Marvel i DC utilitzin el castellà com a llengua habitual. Però després que el seu sentit aràcnid l'avisés de la irregularitat, ara hi ha una aventura que ens sonarà familiar.

Ja ens havien avisat, però ara arriba l'hora. Spider-Man, heroi emblema de la factoria Marvel, parlarà per primera vegada en català en un dels seus còmics. Serà al volum 'A Mighty Marvel Team-Up. Spider-Man: Animals, reuniu-vos!', publicació destinada al públic més jove.

‘A Mighty Marvel Team-Up. Spider-Man: Animals, reuniu-vos!’
Panini Comics‘A Mighty Marvel Team-Up. Spider-Man: Animals, reuniu-vos!’

Avui s'ha publicat el volum en Panini Comics com un primer pas per traduir al català els herois més famosos de Marvel. En declaracions recollides per l'ACN, el director de l'editorial, Alejandro Martínez, assegura que era "una anomalia" que no hi hagués còmics de Marvel publicats en català i que era el moment de corregir-ho.

A 'A Mighty Marvel Team-Up. Spider-Man: Animals, reuniu-vos!', l'Home Aranya fa de cuidador d'animals del veïnat mentre, en paral·lel, els Venjadors lluiten per salvar la ciutat de Nova York del perill. El còmic té 96 pàgines, està enquadernat amb tapa dura amb una traducció signada per Laia Segura, filòloga i professora de llengua catalana.

NO T'HO PERDIS: les millors botigues de còmics de Barcelona

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat