Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Standstill
Foto: Gustav ChoosStandstill

Standstill pujaran de nou als escenaris el 2024 i faran un únic concert a Catalunya

El grup actuarà a la desena edició del Vida amb la formació original nou anys després d'anunciar una aturada indefinida

Escrit per
Time Out Barcelona ACN
Publicitat

Standstill tornarà als escenaris el 2024. El grup barceloní, autor d’àlbums com ‘Adelante Bonaparte’ (2010) i ‘Vivalaguerra’ (2006), actuarà a la desena edició del Vida 2024 en l’any del seu retorn. El cantant Enric Montefusco publicava el passat divendres un missatge a les xarxes socials amb imatges d’una actuació del grup que acabava amb una frase: "Standstill 2024". El missatge no anava més enllà i va generar moltes expectatives. Unes expectatives que ara es tradueixen en l’anunci que ha fet aquest dimarts el Vida a través del seu programa a Twitch: Standstill tocarà al festival en la seva única actuació a Catalunya.

Després de 19 anys en actiu, set discs, quatre espectacles i més de 500 concerts, el grup barceloní Standstill va anunciar el 5 de maig del 2015 "una aturada indefinida un cop fets els últims concerts de la gira”, que van tenir lloc a finals d’any.

Els barcelonins tornaran a partir de l’estiu de 2024 amb la seva última formació formada per Enric Montefusco, Ricky Falkner, Piti Elvira i Ricky Lavado. Standstill no pugen a un escenari des de les actuacions immortalitzades al CD-DVD 'Estaría muy bien', que van tenir lloc l’1 i el 3 d’octubre de 2015 a la Sala Apolo de Barcelona.

10è aniversari del Vida

Aquesta és la primera confirmació d’una edició molt especial que celebrarà el 10è aniversari del Vida sota el lema '10th Revolution'. La 10a edició del Vida tindrà lloc del 4 al 6 de juliol i els abonaments estan a la venda al web del festival. 

El Vida anunciarà la setmana que ve un artista cada dia de dilluns a divendres a través del seu canal de difusió V4M (twitch.tv/vidafestival). 

NO T'HO PERDIS: La Ludwig Band: “Vam veure que el Dylan no funcionava i vam decidir copiar el Bruce”

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat