Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Susan Sarandon
Foto: ShutterstockSusan Sarandon

Susan Sarandon visitarà Barcelona pel BCN Film Fest

La setena edició del festival se celebra als Cinemes Verdi i compta amb 21 premières mundials

Escrit per
Maria Llinares
Publicitat

Barcelona torna a omplir-se de cinema amb la setena edició del BCN Film Fest (Festival Internacional de Cinema de Barcelona-Sant Jordi). Serà del 20 al 28 d'abril, als Cinemes Verdi com a seu principal, vuit dies en els quals acollirà actors i directors i es presentaran pel·lícules com els nous treballs d'Ari Aster, Stephen Frears i Walter Hill. En total, hi haurà 70 pel·lícules, entre les quals 21 són premières mundials, dues internacionals, disset espanyoles i catalanes.

Inaugurarà el festival la pel·lícula 'Mi crimen' de François Ozon, que serà a Barcelona acompanyat de les actrius Nadia Tereszkiewicz i Rebecca Marder. Una altra convidada destacada és Susan Sarandon, que visita Barcelona per assistir al passi que es farà de la seva pel·lícula estel·lar 'Thelma & Louise' i que participarà en el debat posterior. 

Homenatge a Wim Wenders

Altres visites que rebrà el festival seran la d'Omar Sy, que ha protagonitzat 'Padre y soldado', sobre els llaços familiars i la guerra; l'actriu de 'Dowtown Abbey' Penelope Wilton, que protagonitza l'adaptació del best-seller 'El viaje de Harold'. A més, Wim Wenders també visitarà el festival amb motiu de l'homenatge que rebrà a la secció 'Imprescindibles' del festival. 

El festival compta amb la Secció Oficial, dedicada a aquelles pel·lícules adaptades d'obres literàries, de relats històrics i històries biogràfiques d'alguna figura rellevant i la secció ofereix el Premi a la Millor Pel·lícula que dona el jurat oficial. Alguns dels films que es podran veure al festival són 'A bit of light' de Stephen Moyer, un drama sobre l'alcoholisme d'una mare i el perdó; 'El primer dia de mi vida', de Paolo Genovese, una comèdia sobre el sentit de la vida i el temps i 'Un cel de plom', de Miquel Romans on Nausicaa Bonnín es posa a la pell de Neus Català en l'adaptació cinematogràfica de la novel·la de Carme Martí.

Pel que fa al jurat del festival està presidit pel guionista Cesc Gay en conjunt amb l'escriptora Empar Moliner i l’actriu Vicky Luengo. El Premi de la Crítica i el Premi Nous Talents al Millor Curtmetratge el concedeixen Margarita Chapate, Marc Garriga i Maria Adell, que formen part de l’Associació Catalana de Crítics i Escriptors Cinematogràfics i el Premi Film-Història (UB) a la Millor Pel·lícula vindrà de la mà de Francesc Sánchez Barba, Juan Vaccaro i Virginia Vaccaro. 

NO T'HO PERDIS: El millor de la cartellera d'abril als cinemes de Barcelona

Llegeix el número d'abril de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat