Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

'Suspiria', de Luca Guadagnino, inaugura el Festival de Sitges

Escrit per
Maria Junyent
Publicitat

Ja fa setmanes que marquem al calendari els dies que queden per l'inici de la 51a edició del Festival de Cinema de Sitges, del 4 al 14 d'octubre. També esperem amb impaciència que anunciïn la programació completa, perquè amb el que sabem fins ara ja ens hem arrencat els ulls: l'homenatge a Kubrick, Lars Von Trier, Nicholas Cage, Gaspar Noé, Peter Weir, John Carpenter, Ed Harris...

Doncs agafeu-vos fort: L'encarregat d'obrir l'edició d'aquest any és Luca Guadagnino (director de l'aclamadíssima 'Call me by your name') amb una nova versió del clàssic de Dario Argento 'Suspiria' (1977), protagonitzada per Tilda Swinton, que enguany també rebrà el premi honorífic, acompanyada de Dakota Johnson i amb música del líder de Radiohead, Thom Yorke.

Amb 'Suspiria', Dario Argento –mestre del 'giallo', el thriller estil policial italià amb notes de terror i erotisme– va revolucionar el cinema de terror afegint complexitat i conduint l'espectador cap a un univers estètic radical, amb racons tant perversos com plens de bellesa. Imaginar el que Luca Guadagnino pot fer amb aquest punt de partida, és emocionant.

A un previsionat que van fer al CinemaCon de Las Vegas, els fragments del Suspiria de Guadagnino no van deixar indiferent a ningú i els assistents van parlar d'un material extrem i malaltís, no apte per a estómacs sensibles. Dakota Johnson, que interpreta la ballarina Susie Bannion, va comentar que va haver d'anar al terapeuta després de rodar la pel·li. Així que les expectatives estan ben amunt.

ENTRADES EXHAURIDES 

 

Últimes notícies

    Publicitat