Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
El Grabador Inglés
Foto: El Grabador Inglés

Tanca el comerç més antic de la ronda Universitat de Barcelona

L'establiment, fundat en 1932, es veu obligat a abandonar el local després de perdre una disputa judicial

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Gairebé un segle d'història, dues generacions d'atenció al públic, un comerç històric que es veu obligar a abaixar la persiana del seu local de sempre per desavinences amb la propietat.

Barcelona està plena de botigues boniques i, fins ara, quan passegem per ronda Universitat crida l'atenció un comerç de gravats fundat, ni més ni menys, que l'any 1932, un establiment diferent, amb una personalitat marcada més enllà de les franquícies habituals.

Ara, després de perdre un plet amb l'hotel que ha comprat l'edifici, l'emblemàtic Grabador Inglés haurà d'abandonar l'espai que ha ocupat els últims 91 anys. El tancament es farà efectiu al setembre, segons informa BTV, i això vol dir que ja no podrem adquirir segells, ni fer-nos plaques i cartells personalitzats a la ubicació de sempre.

Per sort, aquest establiment no desapareix definitivament, sinó que canviarà d'ubicació forçadament. El nou emplaçament se situa 100 metres més enllà, a Gran Via de les Corts Catalanes, 600, i el trasllat es realitzarà al setembre.

En assabentar-se del trasllat, la plataforma SOS Ronda Universitat ha publicat un missatge a xarxes socials en què alerta contra la transformació de la ciutat en un “guiripark”.

NO T'HO PERDIS: 17 botigues històriques de Barcelona que has de visitar

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

 

Últimes notícies

    Publicitat