Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Discoteca Merlin (Barcelona)
ADAMANTIOSE / Facebook MerlinDiscoteca Merlin (Barcelona)

Tanca la discoteca Merlin del Poblenou després de 30 anys oberta

L'última sessió es farà el dissabte 14 de gener i també celebraran una festa de Cap d'Any

Escrit per
Maria Llinares
Publicitat

Va obrir portes el 15 de maig del 1992 i les haurà de tancar a inicis del 2023: el 14 de gener serà per a Merlin el final d'una trajectòria de 30 anys com a discoteca. Els propietaris de la sala, que es troba al carrer d'Àvila, 142, han donat les gràcies a través de les xarxes socials a les diverses generacions que han omplert la pista fins a la matinada durant tots aquests anys i han anunciat que les nits de divendres 13 i dissabte 14 de gener seran les últimes sessions d'aquest club, famós per la seva estètica d'aires medievals. Si busqueu festa per a la nit de Cap d'Any, també podreu celebrar-lo aquí, amb una entrada anticipada que val 30 euros i hi inclou dues copes.

Comunicat de la discoteca Merlin
Foto: InstagramComunicat de la discoteca Merlin

Pedro Estébanez, un dels socis de la discoteca, confirma que el tancament no ha estat voluntari, sinó perquè no han pogut renovar del contracte: un fons d'inversors es quedarà amb el local i l'Ajuntament de Barcelona amb el 10%, segurament per construir pisos de lloguer de protecció oficial. "Feia 30 anys que estàvem al mateix local, i ens havíem renovat el lloguer dos cops, però quan van arribar els nous propietaris ens hem trobat que tenien altres plans". Estébanez explica que aquest final és dur perquè es un projecte compartit pels mateixos des de fa tres dècades: "Nosaltres som tres amics que vam venir de Palència, d'Aguilar de Campoo, i al cap de poc d'arribar a Barcelona vam muntar la discoteca. Vam començar amb 30 anys i ara en tenim 60". Per això no es plantegen obrir una nova sala en una altra ubicació: "Ens ho plantejaríem si fos al Poblenou, perquè ja ens el coneixem, però sabem que aquí és molt difícil que donin llicències". Tot i que accepten la situació, reconeix estar una mica empipat perquè no els han ofert alguna alternativa.

Nota Merlin
MerlinNota Merlin

 

NO T'HO PERDIS: Els millors clubs per sortir de festa a Barcelona

Llegeix el número de desembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat