Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Hotel Tapa Tour 2023
Ig: hoteltapatourHotel Tapa Tour 2023

Tapa amb maridatge de vi per 9 euros en hotels de luxe a Barcelona

Dotze establiments d’alta categoria participen en un recorregut gastronòmic d'alta volada

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Publicitat

Anar de tapes és una cosa que va més enllà de l’experiència de menjar. És un culte, una experiència compartida total i una de les millors maneres de desconnectar. I cada vegada que se celebra una ruta de tapes a Barcelona amb cara i ulls ens en fem ressò, sobretot quan la ruta també permet conèixer edificis d'interés de la ciutat. 

És el cas de l'Hotel Tapa Tour, un recorregut gastronòmic per dotze hotels de luxe de Barcelona que pretén elevar l’experiència d'anar de tapes a la categoria d’alta cuina informal. D’aquesta manera, del 16 al 26 de maig, qui ho vulgui podrà apropar-se als recintes participants que oferiran entre tres i quatre propostes de tapa més maridatge per un preu mitjà d’entre 9 i 14 euros, com, per exemple, una 'Croqueta d’Autor' servida amb un Martini Fiero Spritz o una 'Tapa Dolça' acompanyada d’un St-Germain Spritz.

Els hotels que participaran en aquesta novena edició de la ruta són: Claris Hotel & Spa, Cotton House Hotel, Grand Hyatt Barcelona, Hotel Arts Barcelona, Majestic Hotel & Spa Barcelona, NH Collection Gran Hotel Calderón, Torre Melina a Gran Melià Hotel, AC Hotel Victoria Suites, Alexandra Barcelona, Antiga Casa Buenavista i Paxton Barcelona.

Per gaudir d’aquest recorregut gastronòmic no caldrà reserva prèvia, de manera que cada comensal podrà muntar el seu propi itinerari pels hotels, així com escollir en quins vol anar. Tanmateix, aquest any el festival ha anunciat que les persones que provin almenys una tapa en cadascun dels dotze hotels entrarà en un sorteig que oferirà un recorregut complet –per dues persones– a l’'Hotel Tapa Tour 2025'. Per participar, només caldrà segellar la guia del Tour 2024 als hotels visitats i entregar-la a qualsevol dels establiments quan estigui complerta. 

Per clausurar el festival, el 27 de maig se celebrarà el lliurament de premis en reconeixement de la labor de la restauració hotelera en la promoció. S’atorgaran els següents guardons: el Premi Tapa Alimentos de España, que contempla els Premis a Millor Maridatge DO Ribera del Duero i Millor Maridatge DO Cava; el Premi St-Germain a Millor Tapa Dolça i el Premi Especial del Públic a Millor Croqueta d’Autor. 

NO T'HO PERDIS: Els millors bars de tapes de Barcelona

Tota la informació sobre el Time Out Fest 2024, el millor festival gastronòmic de Barcelona 

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat