Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Taylor Swift
Foto: Instagram / @taylorswift

Taylor Swift anuncia que la seva pel·lícula es podrà veure sense sortir de casa aquest desembre

La cantant ha avançat per Instagram que estarà disponible als Estats Units, Canadà i a altres països que "anunciarà molt aviat"

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Taylor Swift acaba de ser proclamada com l'artista més escoltada de Spotify de 2023. L'any de la cantant ha estat marcat per la seva gira 'The Eras Tour', un espectacle de més de tres hores que fa un repàs per les diferents etapes musicals de la de Pensilvània. Encara amb la part Europea per començar, The Eras Tour s'ha convertit oficialment en la gira més exitosa de la història, amb la que recaptarà uns 220.000 milions de dòlars.

Aconseguir entrades per veure-la en directe és gairebé impossible, per aquest motiu, l'artista va llençar 'Taylor Swift: The Eras Tour', la pel·lícula oficial de la gira als cinemes de tot el món que, abans de la seva estrena, ja va recaptar més de 100 milions d'euros. Ara, Taylor Swift torna a sorprendre els seus fans i anuncia que el llargmetratge es podrà veure sense sortir de casa, i amb algunes sorpreses incloses. "El meu aniversari està a punt d'arribar i crec que una divertida manera de celebrar-ho és posar la pel·lícula de The Eras Tour disponible perquè la veieu a casa", ha anunciat la cantant al seu compte d'Instagram.

El film que es podrà veure des de casa serà una versió més llarga que inclourà algunes de les cançons preferides dels fans com 'Wildest Dreams', 'The Archer' i 'Long Live'. Al mateix comunicat d'Instagram, Taylor Swift ha anunciat que la pel·lícula estarà disponible a partir del 13 de desembre als Estats Units, al Canadà i a altres països que, segons avança, "anunciarà molt aviat", així que haurem d'estar atents per saber si des de Barcelona també podrem veure The Eras Tour sense sortir de casa.

NO T'HO PERDIS: El millor de la cartellera de novembre als cinemes de Barcelona

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat