Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Villajoyosa. Alicante. Pueblo bonito
Photograph: Shutterstock

Té platja, cases de colors i és a Espanya: la destinació secreta més bonica d'Europa és...

Espanya és el país amb més joies amagades al continent europeu amb tres llocs, dos en primera i segona posició

Noelia Santos
María José Gómez
Escrit per
Noelia Santos
Traduït per
María José Gómez
Publicitat

Per les façanes de colors es podria pensar que és a Burano, aquest preciós poble del nord d'Itàlia. O a Vernazza, possiblement el poble més màgic dels que formen les Cinqueterre, a la costa del mar de Ligúria (al sud de Gènova). Però no, aquesta imatge de façanes de colors vius al costat del mar i flanquejades per palmeres pertany a la Vila Joiosa, una localitat alacantina que per la seva singularitat acaba de ser elegit com el destí secret més bonic d'Europa, una joia amagada per descobrir en una escapada durant aquest 2024.

A l'Estat espanyol no és cap secret. De fet, aquest lloc mariner de cases de colors és un imprescindible entre els pobles més bonics d'Espanya per viatjar gairebé a qualsevol època de l'any, però sobretot a l'estiu, precisament per ser un d'aquells llocs màgics i molt instagramejables banyats pel mar. La cosa és que ara, la comunitat que forma European Best Destination l'ha col·locat a dalt de tot del rànquing de joies secretes i amagades per descobrir en un viatge el 2024, una llista formada per un total de 18 destinacions tan espectaculars com (gairebé) desconegudes per a la gran majoria de viatgers.

La Vila Joiosa no és l'única destinació espanyola que apareix a la llista. De fet, el segon lloc del rànquing l'ocupa una altra destinació valenciana, però sense mar: Ares del Maestre, una joia d'interior, amagada a la província de Castelló. És una petita localitat excavada a la roca i situada a dalt d'un turó amb vistes increïbles a l'impressionant paisatge muntanyós del Maestrat. La tercera destinació secreta més bonica d'Espanya és Castro Urdiales, al lloc 11, un port pesquer amb castell medieval i el sol de Cantàbria, ingredients suficients per triar-lo com una altra de les joies amagades més interessants d'Europa.

Villajoyosa. Alicante. Pueblo bonito
© Shutterstock


Aquests són els destins secrets més bonics d'Europa per viatjar el 2024

La llista completa de llocs secrets més bells d'Europa per viatjar aquest any amaga localitzacions tan màgiques i sorprenents com el poble flotant de Bokodi, a Hongria, un municipi que vessa història, pau i tranquil·litat a la vora del llac Bokod (a només una hora de distància de Budapest); Bour, a l'illa de Vagar (illes Fèroe), una vila de 70 habitants que viuen en casetes de fusta i teulades cobertes d'herba i vegetació autòctona amb què es mimetitzen completament al paisatge del nord d'Europa; Pont en Royans, un lloc encantador perdut a França de cases penjades que recorden molt les de Conca; i Aljezur, un santuari de bellesa natural ocult entre l'Algarve i l'Alentejo, a Portugal.

El pueblo flotante de Bokodi, en Hungría
Visit Hungary

La llista completa de destins amagats més bonics d'Europa és aquesta:

1. La Vila Joiosa (Espanya)

2. Ares del Maestre (Espanya)

3. Primosten (Croàcia)

4. Bokodi (Hongria)

5. Naantali (Finlàndia)

6. Bour (Illes Fèroe)

7. Blavand (Dinamarca)

8. Ulm (Alemanya)

9. Aljezur (Portugal)

10. Dartlo (Geòrgia)

11. Castro Urdiales (Espanya)

12. Landmannalaugar (Islàndia)

13. Cicmany (Eslovàquia)

14. Illa del Pic (Açores)

15. Pont-en-Royans (França)

16. Wuppertal (Alemanya)

17. Le Puy a Velay (França)

18. Staithes (Anglaterra)

NO T'HO PERDIS: 51 llocs de Catalunya que has de conèixer

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat