Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Teatre breu i concerts, al Festival Píndoles del Castell de Montjuïc

La mostra se celebra de l'11 al 13 de juny i l'entrada té un preu de 5 € per jornada

Escrit per
Miquel Blanes
Publicitat

El Festival Píndoles celebra la seva setena edició al Castell de Montjuïc de l'11 al 13 juny. Durant aquests tres dies el festival acull 18 obres de teatre breu i tres concerts, repartits per tres espais a l'aire lliure del castell: el pati d'armes, el canó i el pou. Encara que la majoria d'obres són de teatre de text, disciplines com la dansa, el circ contemporani, el teatre d'objectes i la narració també tenen el seu espai a la programació.

Cada jornada inclou sis obres de teatre breu i un concert com a colofó amb dues franges horàries: de 17:30 a 20 h i de 19:45 a 23 h. En tots els casos el preu de l'entrada és de 5 € i es pot comprar des del web del Festival Píndoles.

Una de les novetats principals d'aquesta edició és el programa de suport a les creacions locals que ha impulsat Píndoles. Una comissió professional del festival va seleccionar sis obres d'entre les 170 que es van presentar a la convocatòria, a les quals s'ha brindat acompanyament artístic i una dotació econòmica. 

De les 12 obres restants, sis també són estrenes seleccionades en la convocatòria oberta, tres es recuperen de la primera edició del festival i tres són obres reprogramades de l'any passat, ja que no es van poder realitzar per culpa de la pandèmia. 

A banda de ser un aparador de figures emergents de la dramatúrgia, Píndoles compta amb noms reconeguts com Maria Garrido, Mèritxell Huertas, Mireia Gubianes, Xavier Pàmies, Lluís Marquès, Júlia Santacana i Núria Deulofeu.

Els concerts, que seran els encarregats de la cloenda de cada jornada, seran d'Uma, Lu Rois i Itzipa.

NO T'HO PERDIS: Les obres de teatre del mes a Barcelona

Llegeix el número de juny de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat