Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Tim Burton, Sant Pau, Barcelona
Foto: Cedida a l'ACNTim Burton, Sant Pau, Barcelona

Tim Burton visita la Sagrada Família i el Recinte Modernista de Sant Pau en motiu de la seva exposició immersiva a Barcelona

Arran de la inauguració de 'Tim Burton's Labyrinth', el cineasta s'ha passejat pels carrers de la ciutat

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Publicitat

Ja és possible endinsar-se dins l’univers de Tim Burton a Barcelona a partir d’avui. I és que, l’experiència immersiva 'Tim Burton’s Labyrinth', obre les portes al Palau Victòria Eugènia (ubicat a Montjuïc) aquest matí. Si sou fans del cineasta, no us podeu perdre l’exposició perquè, no només tindreu l’oportunitat de gaudir d’una aventura basada en 200 esbossos originals del director presentats en un recorregut laberíntic, sinó que —pot ser— encara us podeu topar amb el mateix Tim Burton rondant per allà. 

El cas és que, amb motiu de la inauguració, Burton ha visitat Barcelona. De fet, ahir a la tarda es va celebrar l’acte d’obertura on desenes de fans es van apropar al recinte de Montjuïc per aconseguir un autògraf seu. Però el seu viatge no ha estat només de negocis, també ha vingut a fer 'el guiri'. I ens ho confirma una foto penjada pel compte d’Instagram del Recinte Modernista de Sant Pau, que ha presumit de la presència del creador d''Eduardo Manostijeras' al lloc. A més, també se l’ha vist somrient davant la Sagrada Família en una altra instantània. 

Tim Burton no amaga el seu amor per l’art. Fa uns anys, en una visita a Madrid i coincidint també amb la inauguració de 'Tim Burto'ns Labyrinth' a la ciutat, el cineasta va compartir amb els seus seguidors que l’obra exposada al museu del Prado 'El jardí de les delícies' d'El Bosco era la seva pintura preferida de tot el món. Encara més, va revelar que aquesta pintura a l’oli "l'havia inspirat i veure-la el feia molt feliç". L'obra creada fa més de 500 anys, que bé podria ser una creació seva pels colors, les formes desmesurades i els personatges que hi apareixen, representa tot el seu particular univers, per això va quedar meravellat.  

NO T'HO PERDIS: Les millors exposicions de Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat