Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Time Out s'oposa a la proposta de legislació anti-LGBTQ + als Estats Units

El CEO de Time Out, Julio Bruno, defensa que per fomentar comunitats justes i igualitàries, els legisladors nord-americans han de reconsiderar aquests projectes de llei

Julio Bruno
Escrit per
Julio Bruno
Publicitat

Des de la seva fundació el 1968, Time Out Group creu fermament en els valors de la diversitat i la igualtat d'oportunitats per a tothom. No només posem èmfasi en aquestes creences internament, mitjançant el desenvolupament d'una cultura oberta on els empleats i les empleades són lliures d'expressar-se plenament, sinó que també influeix en tot el que decidim cobrir i recomanar. Creiem que la creativitat que prové de la llibertat, l'equitat i la diversitat és el que fa que les ciutats per les quals cada dia apostem amb passió siguin tan vibrants. Les ciutats són gresol de cultures, on els éssers humans poden trobar altres persones amb què comparteixen passions i que s'accepten i es reconeixen com a éssers lliures, iguals i amb desitjos d'estimar.

És per això que volem expressar la nostra profunda preocupació pels projectes de llei innegablement nocius que s'estan introduint actualment a les càmeres dels Estats Units. Aquests projectes de llei, molts dels quals estan dirigits contra els joves transgènere, només causarien danys. Des d'evitar que qui ho necessiti accedeixi a atenció mèdica essencial fins als drets dels pares, passant pels esports estudiantils i l'accés als banys públics, aquests projectes de llei afectarien negativament la vida de molts i moltes nord-americanes a les ciutats en què Time Out és present. Estan equivocats, lluny de la direcció en què hauríem d'avançar quan busquem reconstruir les comunitats després d'un any traumàtic.

Creiem que si volem crear un futur més just, equitatiu i enriquidor, hem de centrar-nos a promoure i celebrar la diversitat de les nostres comunitats en lloc de donar suport a una legislació que es dedica activament a assenyalar una població  LGBTQ + minoritària. Aquest és part del motiu pel qual hem treballat durant l'últim any per destacar artistes LGBTQ +, 'performers' i propietaris de petites empreses: des de la nostra campanya Pride Worldwide 2020 fins a la celebració aquest mes de juny de llocs LGBTQ + increïbles en tot el món. Les ciutats no són res sense les persones i les comunitats que les enriqueixen, és a dir, tots i totes nosaltres!

Al llarg de la nostra campanya global Love Local, hem reforçat el suport als creadors i les creadores, els negocis independents i les empreses culturals que necessiten la nostra ajuda ara més que mai. Però no podem dir que estimem i donem suport a la cultura local realment si no ens manifestem quan veiem que qui la produeix està sent tractat injustament. Esperem sincerament que aquestes lleis i els líders que les promouen abandonin aquests projectes de llei discriminatoris i triïn un camí de justícia i igualtat. Els Estats Units no es mereixen cap altra cosa.

Juliol Bruno, director executiu de Time Out Group

Més de Orgull gai

    Últimes notícies

      Publicitat