Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
#PrideWorldwide
Time OutPride Worldwide

Time Out s'associa amb Global Pride a la primera campanya #PrideWorldwide

L'Orgull no es cancel·la aquest any. De fet, serà més gran que mai

Will Gleason
Escrit per
Will Gleason
Publicitat

Aquest any, Time Out està ajudant a portar el Pride en l'àmbit mundial.

Com a part de la nostra campanya de #PrideWorldwide d'un mes de durada, ens hem associat amb el primer Global Pride, un esdeveniment virtual organitzat i seleccionat per associacions del Pride d'arreu del món. Durant les pròximes setmanes, compartirem més detalls sobre la celebració internacional, que culminarà en una retransmissió en viu de 24 hores el dissabte 27 de juny.

Vols més motius per no perdre-t'ho? La transmissió en directe del Global Pride tindrà la participació d'artistes, líders mundials i activistes de drets humans dels cinc continents. Alguns dels participants ja anunciats són la primera ministra de Noruega, Erna Solberg; la cantant Olivia Newton-John; els Dixie Chicks, i els artistes drag Pabllo Vittar i Courtney Act, però s'esperen moltes més incorporacions durant les properes setmanes.

"Estem encantats que Time Out s'associï amb Global Pride", assegura Steve Taylor, director de Comunicacions de Global Pride. "El reconeixement global de la marca Time Out i el suport que sempre ha ofert al Pride i a la comunitat LGBTI + ens converteix en la parella perfecta, i estem entusiasmats de veure que la  campanya #PrideWorldwide es desenvolupa en el període anterior al Global Pride" .

Abans de la transmissió en directe de finals de mes, Time Out celebrarà amb les comunitats LGBTI + de les diferents capitals culturals del món les formes creatives en què han aconseguit mantenir viu l'esperit de l'Orgull durant aquests temps sense precedents. D'un mes de durada, la campanya social global #PrideWorldwide culminarà amb una celebració D.i.Y. i una 'watch party'.

"Aquest mes de l'Orgull, Time Out celebra les comunitats LGBTI + en ciutats de tot el món amb la nostra primera campanya global #PrideWorldwide. Estem destacant les moltes maneres en què els impulsors culturals LGBTI + continuen fomentant la comunitat, i convidem la nostra audiència a unir-se a nosaltres en la celebració #PrideWorldwide el dissabte 27 de juny", diu Will Gleason, editor de Time Out New York. "Estem encantats d'associar-nos amb Global Pride per amplificar el seu missatge mundial d'amor i acceptació. Amb la majoria dels Pride locals cancel·lats a les ciutats que cobrim, estem ansiosos per ajudar a portar la pròspera cultura local LGBTI + a un escenari mundial".

L'Orgull no es cancel·la aquest any. De fet, serà més gran que mai.

NO T'HO PERDIS: 5 idees per celebrar el mes de l'Orgull a Barcelona

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa amb la nova Time In Pocket interactiva.


Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial

Últimes notícies

    Publicitat