Notícies

Tomorrowland estrena a Barcelona el seu nou espectacle immersiu

'The Great Library of Tomorrow' té 1000 metres quadrats amb diversos espais d'art digital i realitat virtual

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Editor
Tomorrowland exposició
Foto: 'The Great Library of Tomorrow'
Publicitat

Coneguts per les seves espectaculars escenografies carregades d'efectes d'última generació, el festival de música electrònica belga Tomorrowland s'ha llençat ara de ple a l'àmbit de les experiències immersives. Barcelona és la ciutat escollida per a l'estrena mundial d'un nou espectacle que es pot veure a partir del pròxim 15 de desembre a l'espai Aribau habilitat per a l'ocasió.

Tomorrowland exposició
Foto: 'The Great Library of Tomorrow'

Amb una combinació d'art i tecnologia, 'The Great Library of Tomorrow', està concebut com un espectacle que vol transportar el públic a un món màgic on les històries i la iconografia del festival cobren vida. Es tracta, per tant, d'una recreació virtual en forma d'experiència immersiva i apta per totes les edats on els assistents faran un recorregut d'una hora pels 20 anys d'història del festival. A més, al llarg del recorregut també es pot escoltar el mític himne del Tomorrowland, creat pel compositor Hans Zimmer. 

L'espectacle està ubicat al centre de Barcelona, a l'espai immersiu dels Aribau Multicines on els assistents estan cridats a fer el recorregut per un espai de més de 1.000 m². S'hi disposaran diverses instal·lacions d'art digital, "una experiència col·lectiva en un metavers de realitat virtual", segons anuncia la companyia en nota de premsa.

Tomorrowland exposició
Foto: 'The Great Library of Tomorrow'

L'espectacle 'The Great Library of Tomorrow' és el resultat d'una col·laboració entre Tomorrowland i Xtended Reality Music Hub (formada per Blanco y Negro Music i Layers of Reality). A banda de la recreació dels festivals, entre els integrants de l'equip atresoren experiència en exposicions com 'Dalí Cibernètic', 'Gustav Klimt – Immersive Experience', o 'Frida Kahlo – La vida d'una icona', entre d'altres.

NO TE LO PIERDAS: Les millors exposicions de Barcelona

Lee el número de diciembre de Time Out Barcelona con entrevistas, reportajes y las mejores recomendaciones de ocio y cultura de la ciudad

Últimes notícies

    Publicitat