Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
tomorrowland
Foto: Tomorrowland

Tomorrowland estrenarà a Barcelona el seu nou espectacle immersiu

L'experiència portarà per títol 'The Great Library of Tomorrow' i es podrà veure a partir del 15 de desembre

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Coneguts per les seves espectaculars escenografies carregades d'efectes d'última generació, el festival de música electrònica belga Tomorrowland es llança ara de ple a l'àmbit de les experiències immersives. Barcelona serà la ciutat escollida per a l'estrena mundial d'un nou espectacle que es podrà veure a partir del 15 de desembre a l'espai Aribau habilitat per a l'ocasió.

Amb una combinació d'art i tecnologia, 'The Great Library of Tomorrow', que així es dirà, està concebut com un espectacle que vol transportar el públic a un món màgic on les històries i la iconografia del festival cobren vida. Es tracta, per tant, d'una recreació virtual en forma d'experiència immersiva de la qual encara no han transcendit imatges.

El que sí que coneixem són les mides i alguns detalls de l'espai. S'ubicarà al centre de Barcelona, a l'espai immersiu dels Aribau Multicines on els assistents estan cridats a fer un recorregut d'una hora per un espai de més de 1.000 m2. S'hi disposaran diverses instal·lacions d'art digital, "una experiència col·lectiva en un metavers de realitat virtual", segons anuncia la companyia en nota de premsa.

Tomorrowland
Foto: TomorrowlandImatge promocional de l'espectacle

L'espectacle 'The Great Library of Tomorrow' és el resultat d'una col·laboració entre Tomorrowland i Xtended Reality Music Hub (formada per Blanco y Negro Music i Layers of Reality). A banda de la recreació dels festivals, entre els integrants de l'equip atresoren experiència en exposicions com 'Dalí Cibernètic', 'Gustav Klimt – Immersive Experience', o 'Frida Kahlo – La vida d'una icona', entre d'altres.

Fins al 13 de novembre s'han posat a la venda un nombre limitat d'entrades anticipades a un preu exclusiu. Per adquirir-les cal accedir a thegreatlibraryoftomorrow.com.

NO T'HO PERDIS: les obres de teatre recomanades de la cartellera

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions de lleure i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat