Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Tomorrowland exposició
Foto: 'The Great Library of Tomorrow'

Tomorrowland estrena a Barcelona el seu nou espectacle immersiu

'The Great Library of Tomorrow' té 1000 metres quadrats amb diversos espais d'art digital i realitat virtual

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Coneguts per les seves espectaculars escenografies carregades d'efectes d'última generació, el festival de música electrònica belga Tomorrowland s'ha llençat ara de ple a l'àmbit de les experiències immersives. Barcelona és la ciutat escollida per a l'estrena mundial d'un nou espectacle que es pot veure a partir del pròxim 15 de desembre a l'espai Aribau habilitat per a l'ocasió.

Tomorrowland exposició
Foto: 'The Great Library of Tomorrow'

Amb una combinació d'art i tecnologia, 'The Great Library of Tomorrow', està concebut com un espectacle que vol transportar el públic a un món màgic on les històries i la iconografia del festival cobren vida. Es tracta, per tant, d'una recreació virtual en forma d'experiència immersiva i apta per totes les edats on els assistents faran un recorregut d'una hora pels 20 anys d'història del festival. A més, al llarg del recorregut també es pot escoltar el mític himne del Tomorrowland, creat pel compositor Hans Zimmer. 

L'espectacle està ubicat al centre de Barcelona, a l'espai immersiu dels Aribau Multicines on els assistents estan cridats a fer el recorregut per un espai de més de 1.000 m². S'hi disposaran diverses instal·lacions d'art digital, "una experiència col·lectiva en un metavers de realitat virtual", segons anuncia la companyia en nota de premsa.

Tomorrowland exposició
Foto: 'The Great Library of Tomorrow'

L'espectacle 'The Great Library of Tomorrow' és el resultat d'una col·laboració entre Tomorrowland i Xtended Reality Music Hub (formada per Blanco y Negro Music i Layers of Reality). A banda de la recreació dels festivals, entre els integrants de l'equip atresoren experiència en exposicions com 'Dalí Cibernètic', 'Gustav Klimt – Immersive Experience', o 'Frida Kahlo – La vida d'una icona', entre d'altres.

NO TE LO PIERDAS: Les millors exposicions de Barcelona

Lee el número de diciembre de Time Out Barcelona con entrevistas, reportajes y las mejores recomendaciones de ocio y cultura de la ciudad

Últimes notícies

    Publicitat