Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Booom Market a la Nau Bostik
Foto: Two Market

Torna a Barcelona el famós mercat on tota la roba val només 1 euro

La Nau Bostik torna a acollir una nova edició del Two Market amb més d'una tona de roba a la venda

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

El que abans era una vergonya per molts, ara és un orgull. Anar a comprar roba de segona mà és una activitat cada cop més popular on trobar una peça única es converteix en tot un repte per als amants de la moda. Amb amics o sols, anar a rebuscar entre piles de roba antiga s'ha convertit en un pla que requereix concentració i temps per trobar les peces ideals a un preu molt més econòmic. Cada cop hi ha més persones que recorren a mercats 'vintage' i de segona mà de Barcelona per renovar el seu armari, fugint de la roba 'fast fashion' (moda ràpida), que contribueix al consumisme irresponsable i no fa cap favor al medi ambient. Per potenciar la roba de segona mà, la Nau Bostik torna a acollir el Two Market, el famós mercat de roba 'vintage' i de segona mà on tot val només un euro. Aquest se celebrarà el pròxim 27 d'agost i estarà obert al públic de 10 h a 19 h, on podreu sortir carregats de roba pagant dos euros d'entrada.

Al mercat es posaran a la venda més d'una tona de roba, on cada peca tindrà una història diferent. Malgrat que no podem saber la procedència de cadascuna d'elles, el propòsit d'aquesta iniciativa és que tothom que compri alguna d'elles li pugui donar una història nova. S'aproxima que hi haurà unes 4.000 peces de roba repartides entre les naus que acolliran el mercat, ja que, gràcies a l'èxit de les passades edicions, l'organització ha volgut dedicar a Two Market el doble d'espai, així com posar a la venda el doble de roba.

La Nau Bostik va acollir la primera edició del mercat, i tot i que aquesta es continua celebrant al recinte, aquesta proposta ha arribat als carrers de Barcelona. A la Festa Major del Raval, el mercat de tot a un euro va formar part del programa d'activitats, on a més de roba, també s'hi podien trobar altres productes de segona mà, com electrodomèstics i vinils. La roba 'vintage' està de moda i cada cop són més els usuaris que comparteixen les seves botigues preferides de Barcelona a les xarxes socials, així com creant rutes per passar una jornada passejant pels carrers de la ciutat a la recerca de les peces més úniques.


Si voleu anar de compres a un preu ridícul i d'una manera molt més sostenible, el Two Market és una opció accessible per a tothom que vulgui gaudir d'una jornada de compres diferent.

NO T'HO PERDIS: Les millors botigues de segona mà i roba 'vintage' a Barcelona

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat