Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Torna 'Gent de mercats' a TV3 el proper diumenge

La docusèrie reprèn la segona temporada, que ja va emetre dos capítols el desembre passat

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

L’any 2020, a causa de la crisi del coronavirus, els mercats alimentaris van ser més essencials que mai. I també la restauració i el petit comerç de barri, especialment afectats per les mesures per afrontar la pandèmia. Aquests sectors són els protagonistes de la segona temporada de 'Gent de mercats i comerços', que va tornar al desembre a TV3 amb l’emissió dels dos primers capítols i aquest març reprèn les emissions amb els quatre episodis restants per explicar com viuen i afronten els efectes de la Covid-19 els professionals dels mercats, de la restauració i dels establiments de proximitat. 

En el tercer capítol de la segona temporada, que s'emetrà el diumenge a les 12.25 h, presentarà els personatges, els productes i les històries de tres nous mercats. A la Llagosta, al Vallès Oriental, coneixerà la Gemma, que des del seu forn i el seu despatx de pa abasteix tot el mercat. També descobrirà el trosset de Jaén que el Francisco ha portat a la Llagosta i parlarà amb la Sílvia, que s'ha passat la vida darrere el taulell.

A continuació, les càmeres es traslladaran a Olot, on hi ha una altra Fina, de cognom Puigdevall, xef del Restaurant Les Cols, i la seva filla Martina. Grans ambaixadores de la Garrotxa, totes dues acompanyaran l’equip del programa a plaça per descobrir els fesolaires, carnissers i peixaters d'un mercat ple de vida. Entre aquests últims, el Miquel i el Pol, sogre i gendre, seran els ulls de les càmeres a la llotja de Roses.

La llotja del peix de Roses a 'Gent de Mercats'
Foto: TV3La llotja del peix de Roses a 'Gent de Mercats'

El viatge continuarà a Roses per conèixer les peculiaritats d'un mercat amb un futur incert. El programa parlarà amb el Santi, forner i president de l'Associació de Comerciants, i la Maria, una olivaire que quan surt del mercat encara té temps i forces per repartir pizzes a domicili. 

En aquesta segona temporada, el programa, dirigit per la periodista  especialitzada Tana Collados, continua donant veu als pagesos i ramaders amb parada fixa al mercat, als venedors que han decidit començar-hi un negoci o als fills de llargues nissagues, als compradors de tota la vida o bé als nous que han descobert els temples del producte fresc. 

NO T'HO PERDIS: Les millors estrenes del cine del mes

Llegeix el número de febrer de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

  

Més de Time In

    Últimes notícies

      Publicitat