Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
cinema
FOTO: Shutterstockcinema

Torna la Fiesta del Cine: ja pots aconseguir la teva acreditació!

Manuel Pérez
Escrit per
Manuel Pérez
Publicitat

Ja tenim dates per a l'esdeveniment cultural que tornarà a omplir de gom a gom les sales de cinema d'aquesta ciutat. Cinèfils apunteu les dates que la mecànica es repeteix, entrades a només 2,90 euros, una bogeria.

28, 29 i 30 d'octubre són les dates escollides per a aquesta dissetena edició que com sempre té l'objectiu de promoure, incentivar i fidelitzar l'assistència de públic a les sales. Perquè al contrari del que molta gent pensa, el cinema no és car, i menys si aprofiteu aquesta festa.

Per poder aconseguir el vostre descompte haureu donar-vos d'alta a la pàgina de la Fiesta del Cine. Un cop tingueu la vostra acreditació podreu comprar les entrades a preu reduït. Estan exempts els menors de 14 anys i els majors de 60, que no necessiten cap tipus d'acreditació per obtenir el descompte.

Quan comprar?

La venda anticipada d'entrades començarà el dia 27 d'octubre i es realitzarà exclusivament per internet, tant en les pàgines web dels cinemes com en els majoristes de venda d'entrades. A partir del 28 d'octubre les entrades també es podran comprar a les taquilles i màquines dels cinemes.

La passada edició de la festa del cinema, celebrada el mes de juny, va ser un èxit amb més de 1.800.000 assistents. Llavors, les pel·lícules més vistes van ser 'Aladdin', 'John Wick 3 - Parabellum' i 'Rocketman'. Atents a la cartellera de cinema per estar al dia dels millors estrenes que podreu veure a finals del proper mes.

NO T'HO PERDIS: El TOP 5 de la cartellera de cinema

via GIPHY

Últimes notícies

    Publicitat