Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Torna 'Punky Brewster': disponible el primer tràiler de la nova sèrie

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Els nostàlgics de la televisió dels 80 i 90 no guanyem per ensurts. Si encara no ens hem recuperat del recent retorn de la sèrie 'Salvats per la campana', i altres 'reboots' de sèries mítiques com 'Friends' i 'Sensación de vivir', ara li toca el torn a 'Punky Brewster'.

Sí, ho heu llegit bé. Torna aquella dolça però entremaliada nena abandonada, que tenia un gos anomenat Brandon, i que es ficava en mil i un merders. El seu retorn es produeix, ni més ni menys, que 32 anys després de la fi de la sèrie original.

La gran sorpresa la protagonitza l'actriu Soleil Moon Frye, que torna a ficar-se al paper als seus 43 anys. Com és natural, Punky Brewster ja no és una múrria criatura de poca edat, sinó una mare soltera que ha de bregar amb els seus tres fills. Tot es complicarà encara més quan coneix a Izzy, una nena òrfena que li recordarà els anys d'infància.

Com va passar amb el 'reboot' de ' Salvados por la campana', la nova 'Punky Brewster' forma part de la plataforma Peacock, un nou servei de 'streaming  de la cadena NBC i que s'emetrà als Estats Units a partir del juliol. Encara haurem d'esperar per veure si aquest servei arriba a Espanya amb tota la seva dosi de nostàlgia televisiva.

NO T'HO PERDIS: 5 noves sèries que has de veure

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva

Últimes notícies

    Publicitat