Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Tornen les Grades Obertes, el cicle de cine gratis a la fresca al Canòdrom

Aquest any hi haurà tres sessions que es faran els divendres 14, 21 i 28 d'agost

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

L'agenda de cinema a la fresca d'aquest any és, per raons òbvies, molt més minsa que en ocasions anteriors, però hi ha cicles que resisteixen. Un d'ells són les Grades Obertes, al Canòdrom que enguany arriba amb una mica de retard i amb tres sessions gratis

Comença el divendres 14 i es farà durant tres divendres seguits. Tot i que les projeccions s'iniciaran a les 21.30 hores, es demana al públic arribar a les 20.50 hores per seguir tot el protocol de seguretat, així que no oblideu portar mascareta i mantenir la distància que us marcaran. Igualment, tot i que les pel·lícules les podreu veure gratis, la inscripció prèvia és obligatòria.

Com dèiem, la programació d'aquest any la formen tres films. El primer que podreu veure, divendres 14, és 'Lady Bird'. Lady Bird és com es fa dir la Christine, una adolescent de Sacramento en el seu últim any d'institut amb inclinacions artístiques i que somia a viure a la costa Est, a prop dels grans esdeveniments artístics. Durant el film, veurem com intenta trobar el seu propi camí lluny de la protecció de la seva mare. 

Divendres 21 s'ha programat el film 'Dios es mujer y se llama Petrunya', un retrat satíric del masclisme i les tradicions. En un petit poble de Macedònia, cada mes de gener, un sacerdot llença al riu una creu. Un grup d'homes es barallen per trobar-la i qui ho fa tindrà un any de bona sort. El que no s'esperen és que sigui la Petrunya qui l'agafi en aquesta ocasió. Com que viu en una societat basada en antics codis morals, els homes s'enfaden moltíssim. Com és possible que una dona s'hagi atrevit a participar en una cosa només per a homes i, a sobre, hagi tingut èxit? Però la Petrunya se sent la guanyadora legítima i no està disposada a entregar la creu, encara que es posi a la família i a tot el poble en contra.

El cicle acabarà el 28 d'agost amb el passi d'un gran film, 'Tres anuncios en las afueras'. L'Angela, la filla de la Mildred Hayes –interpretada magistralment per Frances McDormand– ha estat assassinada i encara no s'ha trobat al culpable. La Mildred decideix iniciar una guerra contra la policia del seu poble contractant unes tanques publicitàries denunciant la situació i assenyalant directament al cap de la policia, interpretat per Woody Harrelson, com a responsable de la passivitat del seu equip.

NO T'HO PERDIS: Coses per fer a l'agost a Barcelona.

Últimes notícies

    Publicitat