Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
La més petita
Foto: Time Out Barcelona

Tota la cervesa artesana que puguis beure per 20 euros

La Més Petita, bar de cervesa artesana de l'Eixample, celebra l'arribada de vacances buidant els tiradors

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín
Publicitat

Cada any, l'excel·lent cerveseria artesana La Més Petita -la cerveseria amb més tiradors de cervesa per metre quadrat de Barcelona, en ​​té vuit en el seu petit espai- celebra les vacances d'estiu d'una manera hedonista i especial: per 20 euros, la parròquia té barra lliure dels seus vuit braços d’ambrosia cervesera fins a buidar els tiradors.

L'any passat no van poder celebrar el sarau per motius obvis, però aquest ho faran de la millor manera possible: a partir de les 17.30 h de dissabte que ve, 31 de juliol, buiden tiradors amb una tarifa plana de 20 euros que inclou tot allò que puguis beure. Segons ens expliquen, hi haurà preus rebaixats per als qui no vulguin tirar-se en planxa a la pinta (una opció d'allò més sensata si amb un parell de mitges pintes ja tens fas el fet). I també  punxaran barrils "encara més interessants del que tenim normalment", que ja és molt dir (cada setmana l'Albert Sanchís, propietari i mestre cerveser, canvia la llista de cerveses de la pissarra, intentant sempre que es puguin provar totes les varietats de cervesa. Làmbiques, IPA, de blat, etc. Hi trobareu de tot i us aconsellarà bé).

També hi haurà música en directe de qualitat: una actuació de la banda Ava Adore -sòlida i veterana formació amb un peu al grunge i l'altre al stoner rock, amb la potent veu de Paola Bailey, ideal per davallar birra de la bona- i una sessió a càrrec del DJ Mesmerin.

NO T'HO PERDIS: La millor cervesa artesana a Barcelona

Més de els millors barris

    Últimes notícies

      Publicitat