Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Ca La Nuri Platja
Foto: Ca La Nuri Ca La Nuri Platja

Totes les Núries estan convidades a sopar gratis en aquests restaurants de Barcelona (només un dia)

Per poder gaudir de la promoció del dia de la Mare de Déu Núria és imprescindible mostrar el DNI a l'entrada de l'establiment

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Sortir a sopar en algun dels millors restaurants de la ciutat sempre és un bon pla per desconnectar i gaudir, però, si és de franc, encara millor. El grup restaurador Família Nuri convidarà totes les Núries a sopar gratis en dos dels seus establiments el divendres 8 de setembre per celebrar el dia de la Mare de Déu Núria. La promoció serà vàlida als restaurants Ca la Nuri, al Passeig Marítim de la Barceloneta, i Xiroi, al número 28 del Passeig Marítim de la Nova Icària. Per gaudir d'un bon sopar gratis, l'única condició serà ensenyar el DNI a l'entrada de l'establiment per confirmar el nom.

A més d'aquesta invitació, totes les Núries també podran gaudir de diverses promocions en altres restaurants del grup. Totes les que vagin a dinar o sopar al restaurant Sal Mar, al Passeig Marítim de la Barceloneta, rebran una copa de cava gratis, tant per a elles com per als seus acompanyants. El mateix passarà al Bar Nuri, al número 34 de la rambla del Poblenou, on també rebran una copa de cava si van a sopar.

Amb aquesta iniciativa, el grup Família Nuri ha volgut fer un homenatge a la seva àvia Nuri, la fundadora del Bar Núria, el primer establiment de l'empresa, obert l'any 1962. Malgrat que ja tenen cinc restaurants oberts, asseguren que encara treballen com una família, sense oblidar-se de la primera generació que va estar rere els fogons.

NO T'HO PERDIS: On menjar bo i barat a Barcelona?

Llegeix el número de setembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat