Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

TVBoy sorprèn amb una obra sobre Joan Carles I a la Barceloneta

'Viajando como un rey' es pot veure al parc de la Barceloneta i mostra el monarca amb un bitllet cap als Emirats i una maleta plena de diners

Esther López
Escrit per
Esther López
Publicitat

L'artista italià establert a Barcelona, TVBoy, conegut per les seves nombroses obres d'art urbà, ha fet la seva particular visió de la crisi generada per la fugida de Joan Carles I de l'Estat. En el retrat podem veure el rei amb un barret i un gran somriure, que agafa amb una mà un bitllet cap als Emirats Àrabs –on s'hi ha refugiat– i a l'altra porta una maleta plena de diners.

El lloc que ha escollit per ubicar l'obra és el parc de la Barceloneta. A l'Instagram de TVBoy podem veure la publicació d'aquesta obra titulada 'Viajando como un rey'.

Altres obres molt conegudes de l'artista han estat la Mona Lisa amb una mascareta i un mòbil a la mà, el petó entre els presidents Torra i Sánchez, la Súper Ada Colau, George Floyd i una infermera amb mascareta, entre d'altres. Retrats ben originals a través dels quals l'artista reflexiona sobre diversos temes actuals, com ara el racisme, les crisis polítiques i l'esforç dels sanitaris durant la pandèmia.

© Erica Aspas


Normalment, l'artista realitza les seves obres de nit, i només estan disponibles 24 hores, ja que s'ubiquen en espais públics sense permís.

NO T'HO PERDIS: La curiosa història de la primera foto de Barcelona

Les millors idees d'oci i cultura a la nova Time Out Pocket interactiva 

Últimes notícies

    Publicitat