Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Elon Musk X
Foto: @elonmusk

Twitter canvia el seu nom i diu adeu al logo de l'ocell blau després de 17 anys

Elon Musk ha anunciat que la plataforma ja s'anomena oficialment X i ha eliminat l'ocellet que l'ha acompanyat des de la seva creació

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Ja us podeu acomiadar del mític ocellet blau del logotip de Twitter perquè aquest alça el vol per no tornar. Igual que han sorgit moltes noves botigues a Barcelona, les empreses ja consolidades també es volen modernitzar.  Elon Musk va anunciar fa uns dies que la plataforma havia de renovar-se, començant per canviar tant el seu logotip, com el seu propi nom. Oficialment, Twitter ja s'anomena 'X' i ha canviat la icònica figura per la d'una 'X' en blanc i negre. El propietari de la xarxa social ha afirmat que a poc a poc havia de deixar enrere la marca i començar una nova etapa amb una imatge també renovada. De moment, aquests canvis només són visibles a la pàgina web de la plataforma, però no en la versió per a mòbils.



Des que el propietari de Tesla es va fer amb la plataforma que no hem parat de veure canvis en aquesta. Les nombroses modificacions han aixecat controvèrsies i diverses opinions entre els usuaris de la xarxa social. Aquest cop no ha sigut diferent i han sigut moltes les persones que han mostrat el seu descontentament amb l'eliminació de l'ocell i la imatge de la marca, intacta des de 2006, assegurant que encara anomenaran a l'aplicació 'Twitter'.

El fet que la plataforma hagi passat a anomenar-se X no és una sorpresa si ens fixem en altres empreses de les quals Musk n'és propietari. El multimilionari té xAI, una companyia d'intel·ligència artificial, i Space X, una empresa aeronàutica. A més, Elon Musk també va intentar que X fos el nom de l'actual PayPal, una idea que va ser rebutjada per les connotacions sexuals relacionades amb la lletra i que el va dur a l'acomiadament l'any 2000.

NO T'HO PERDIS: Un dels millors videojocs del món es dissenyarà a Barcelona

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat