Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Un barceloní crea un vídeo d'animació sobre Will Smith que es fa viral

El conegut actor ha compartit el clip en el seu compte d'Instagram i ja porta més de dos milions de reproduccions

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Fa uns dies, Will Smith va saltar als mitjans després d'aconseguir reunir per a una trucada de vídeo a gairebé tots els intèrprets de 'El principe de Bel-Air'. Avui torna a ser notícia juntament amb el treball d'un animador de Barcelona.

L'artista Dani Moreno ha creat un vídeo en què barreja frases de Will Smith amb acords del músic Drake, una creació que ha cridat l'atenció de l'actor estatunidenc, que finalment la va compartir en el seu compte d'Instagram. El resultat s'ha fet viral i ja té més de dos milions de reproduccions.

Podem dir que a Dani Moreno li ha tocat una mica la loteria. Aquest animador, director i músic sent autèntica passió pels vídeos musicals. Alguns dels seus treballs han participat en festivals audiovisuals internacionals. Ara, després d'aquest fenomen viral, a Moreno se li poden obrir moltes portes.

Al llarg de les últimes setmanes, Moreno ha creat altres animacions al seu compte d'Instagram, però cap ha aconseguit la difusió que ha tingut el seu vídeo de Will Smith, és clar, gràcies a la inestimable ajuda del propi protagonista. 

NO T'HO PERDIS: Els Manel versionen Bustamante i les xarxes exploten

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva

 

Últimes notícies

    Publicitat