Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Flor de Nadal
Foto: Shutterstock

Un centre comercial de Barcelona regalarà mil flors de Nadal aquest dimarts

La iniciativa s'emmarca dins la celebració del Dia Mundial de la flor de Nadal per promocionar aquesta planta decorativa

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

A més de l'arbre i el pessebre, si sou dels que celebreu Nadal a l'estil clàssic i no se us escapa cap mena de detall, al centre de la taula tampoc hi pot faltar la flor de Nadal. Si encara no l'heu comprat, aquest dimarts 12 de desembre podeu aconseguir-ne una completament gratis. A partir de les 9 del matí, el centre comercial Arenas de Barcelona repartirà unes mil flors de Nadal fins a esgotar existències per celebrar el Dia Mundial de la flor de Nadal.

L'esdeveniment se celebra cada mes de desembre a Europa de la mà de Stars for Europe, l'organisme encarregat de promocionar aquesta planta. Enguany, han escollit Las Arenas per la celebració, concretament a la Cúpula ubicada a l'última planta del centre comercial. 

A més de repartir flors completament de franc, al llarg de la jornada diversos experts explicaran als assistents informació sobre aquesta planta, com ara consells per cuidar-la i trucs de decoració. L'espai estarà decorat perquè tothom que s'acosti pugui començar a ficar-se dins l'esperit nadalenc.  

NO T'HO PERDIS: Botigues de decoració de Nadal a Barcelona

Llegeix el número de desembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat