Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Cinema
Foto: Shutterstock

Un centre comercial regala entrades de cinema a canvi de donar sang (només dos dies)

La campanya està impulsada pel Banc de Sang i Teixits i pretén conscienciar a la gent de la importància d'aquest gest

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Si teniu pensat anar a veure alguna de les pel·lícules de la cartellera d'aquest octubre, espereu-vos perquè ho podreu fer gratis. Els dies 21 i 22 d'octubre, el municipi de Castelldefels ha organitzat una campanya en col·laboració amb el Banc de Sang i Teixits per a animar a la gent a donar sang. Per fer la iniciativa més llaminera, el centre comercial ànecblau regalarà a tothom que s'acosti a donar sang una entrada gratis per anar al cinema aquell mateix cap de setmana.

Si voleu participar i anar al cinema de franc, l'horari que ha establert el centre comercial per fer les donacions és el dissabte 21 de 17 a 21 hores i el diumenge 22 de 10 a 14 hores. A més, els sanitaris estaran situats a la primera planta de l'edifici, just al costat de la botiga de mòbils Vodafone, per facilitar l'accés a les persones amb mobilitat reduïda. Per convertir-vos en donants, només heu d'emplenar un formulari per garantir-vos una llitera, tot i que no és obligatori i podeu presentar-vos sense haver-vos registrat prèviament.

Quins requisits heu de complir?

El Banc de Sang i Teixits estableix una sèrie de requisits obligatoris per poder ser donant de sang. Heu de tenir entre 18 i 70 anys i pesar més de 50 quilos, a més de gaudir d'una bona salut. Malgrat els rumors, si heu patit hepatitis abans dels 12 anys, teniu el colesterol elevat o preneu algun dels medicaments més freqüents, sí que podeu ser donants. A més, si ho voleu fer de forma freqüent, les dones poden donar sang només tres cops l'any, mentre que els homes ho poden fer quatre vegades, sempre amb un mínim de dos mesos entre donació i donació en ambdós casos.

Si us en voleu assegurar, a la web del Banc de Sang i Teixits hi ha un test ràpid que us donarà una resposta orientativa per si sou bons candidats o no. Igualment, quan us apropeu en persona per fer-ho, els professionals us entrevistaran abans de procedir a l'extracció de sang.

NO T'HO PERDIS: Sis dels millors hospitals especialitzats del món són a Barcelona

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Tardor

    Últimes notícies

      Publicitat