Notícies

Sis dels millors hospitals especialitzats del món són a Barcelona

La llista World’s Best Specialized Hospitals 2024 de la revista Newsweek divideix els centres en deu àrees diferents

Laia Jordà Sánchez
Redactora
Hospital Universitari Vall d'Hebron
Foto: Hospital Universitari Vall d'Hebron
Publicitat

Barcelona és coneguda internacionalment, no només per la seva arquitectura i gastronomia, sinó per destacar en altres sectors, com el de l'educació. La ciutat compta amb una de les deu millors escoles de negocis del món i amb una de les millors universitats del món. A més, en el sector de la salut tampoc queda enrere: ara també podem dir que Barcelona té alguns dels millors hospitals del planeta. La llista World's Best Specialized Hospitals 2024, elaborada per la revista 'Newsweek' i la plataforma d'estadística Statista, ha reconegut l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, l'Hospital Clínic i l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, entre d'altres, entre els millors centres del món.

L'Hospital Universitari Vall d'Hebron ha estat escollit com el millor centre espanyol en endocrinologia i el 27è del món en aquesta especialitat, a més d'aconseguir la posició 43 en oncologia i la 71 en cardiologia, entre d'altres. L'Hospital Clínic ocupa la posició 8 en obstetrícia i ginecologia (és el millor d'Espanya en aquesta especialitat) i ginecologia (la 35 en cardiologia, la 58 en endocrinologia i la 85 en oncologia).

L'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau també ha estat reconegut com un dels millors en oncologia, a la posició 121, i a cardiologia, en la 129. Aquests hospitals de Barcelona no han estat els únics dins el rànquing; altres centres també han estat reconeguts, com el Centre Mèdic Teknon i l'Hospital Universitari de Bellvitge, en la posició 160 i 190 a oncologia, i l'Hospital Universitari Quirón Dexeus, a la 98 en ortopèdia.

Aquest any és el primer que la llista inclou els 100 millors hospitals en obstetrícia i ginecologia, a més dels 300 millors en cardiologia i oncologia, els 250 a pediatria, els 150 a cirurgia cardíaca, endocrinologia i gastroenterologia, i els 125 millors en Neurologia, neurocirurgia i ortopèdia, pneumologia i urologia.

*Consulteu aquí la llista World’s Best Specialized Hospitals 2024 completa

NO T'HO PERDIS: 10 llocs de Barcelona on fer esport a l'aire lliure

Llegeix el número de setembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de benestar

    Últimes notícies

      Publicitat