Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Hospital Universitari Vall d'Hebron
Foto: Hospital Universitari Vall d'Hebron

Sis dels millors hospitals especialitzats del món són a Barcelona

La llista World’s Best Specialized Hospitals 2024 de la revista Newsweek divideix els centres en deu àrees diferents

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Barcelona és coneguda internacionalment, no només per la seva arquitectura i gastronomia, sinó per destacar en altres sectors, com el de l'educació. La ciutat compta amb una de les deu millors escoles de negocis del món i amb una de les millors universitats del món. A més, en el sector de la salut tampoc queda enrere: ara també podem dir que Barcelona té alguns dels millors hospitals del planeta. La llista World's Best Specialized Hospitals 2024, elaborada per la revista 'Newsweek' i la plataforma d'estadística Statista, ha reconegut l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, l'Hospital Clínic i l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, entre d'altres, entre els millors centres del món.

L'Hospital Universitari Vall d'Hebron ha estat escollit com el millor centre espanyol en endocrinologia i el 27è del món en aquesta especialitat, a més d'aconseguir la posició 43 en oncologia i la 71 en cardiologia, entre d'altres. L'Hospital Clínic ocupa la posició 8 en obstetrícia i ginecologia (és el millor d'Espanya en aquesta especialitat) i ginecologia (la 35 en cardiologia, la 58 en endocrinologia i la 85 en oncologia).

L'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau també ha estat reconegut com un dels millors en oncologia, a la posició 121, i a cardiologia, en la 129. Aquests hospitals de Barcelona no han estat els únics dins el rànquing; altres centres també han estat reconeguts, com el Centre Mèdic Teknon i l'Hospital Universitari de Bellvitge, en la posició 160 i 190 a oncologia, i l'Hospital Universitari Quirón Dexeus, a la 98 en ortopèdia.

Aquest any és el primer que la llista inclou els 100 millors hospitals en obstetrícia i ginecologia, a més dels 300 millors en cardiologia i oncologia, els 250 a pediatria, els 150 a cirurgia cardíaca, endocrinologia i gastroenterologia, i els 125 millors en Neurologia, neurocirurgia i ortopèdia, pneumologia i urologia.

*Consulteu aquí la llista World’s Best Specialized Hospitals 2024 completa

NO T'HO PERDIS: 10 llocs de Barcelona on fer esport a l'aire lliure

Llegeix el número de setembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de benestar

    Últimes notícies

      Publicitat